2777
2789
عنوان

بچه ها خسته شدم کسی نوزادحساسیت ب پ گاوی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 263 پست

عزیزم من بچم حساسیت داشت دکتر متخصص چند تا رفتن همه گفتن باید تا یکسالگیش ماست دوغ پنیر کشک هرچی که گاوی باشه حتی گوشت گاو مصرف نکنم و سویا هم نخورم بچم مدفوعش لجز میشد و اسهال چندین بار در روز من دوماهگی قطعش کردم بچم‌ تا ۷ ماهگی همینجوری بود دکتر می‌گفت پرز های رودش آسیب دیده و زمان می‌بره ترمیم بشه خیلی اذیت شدم گاهی بین پاهاش می‌سوخت من تند تند عوضش میکردم 

الان یکسال و نیمه یکسالگی اول خودم شروع کردم پنیر و ماست خوردن بعد از یکماه شروع کردم کم کم به بچه هم دادم اوایل بدنش حساسیت می‌ریخت بیرون ولی کم کم عادت کرد الان هم در حد کم میدمش

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پسرم داشت از دو سه ماهگیش کامل رعایت کردم تا ۹ ماهگیش کامل خوب شد بعد یه سال دیگه شیر گاو هم می خورد

حس می کنم زیادی ولی خودتون رو محدود کردین حالا نمی دونم دکتر بهتون چی گفته اما تا جایی که من یادمه ادویه معمولی و میوه و سبزی مشکلی نداشت

چیزایی که مشکل داشت تخم مرغ لبنیات گاوی (گوسفندی میتونید مصرف کنید ) انواع فرآورده های کنجد خودش و روغنش و حلواش گوشت گاو کیک پاستیل دلستر سس ها بودن

اما با گوشت مرغ و گوسفند می تونید غذا کامل درست کنید مربا و عسل و پنیر گوسفندی می تونید بخورید من حتی برای هوس خودم کیک بدون تخم مرغ و شیر درست می کردم که دستورش رو از توی همین نینی سایت برداشتم و خیلی عالی و خوشمزه می شد

این روزا می گذرن می دونم سخته ولی می گذره و بچه کامل خوب میشه

❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸
نه اونو بخاطر حساسیت حذف نکردهبخاطر نفخش حذف کرده منم تا 5 الی 6 ماهگی نمیخوردم که خیلی اذیت نشه

اهان پس یعنی حساسیت زا نیست؟ عدسی بخورم برای صبحانه ببخشیدتوروخداانقدرسوال میکنم خیلی کلافه دکترا درست جواب نمی‌دن ازلی سرشون شلوغه

عزیزم من بچم حساسیت داشت دکتر متخصص چند تا رفتن همه گفتن باید تا یکسالگیش ماست دوغ پنیر کشک هرچی که ...

اهان یعنی تا هفت ماهگی لزج بود مدفوعش بااینکه لبنیات ... حذف کرده بودی؟ بعد بهترشد؟ برای پرزهای روده مشکلی پیش نیومد؟

عزیزم من بچم حساسیت داشت دکتر متخصص چند تا رفتن همه گفتن باید تا یکسالگیش ماست دوغ پنیر کشک هرچی که ...

اهان یعنی تا هفت ماهگی لزج بود مدفوعش بااینکه لبنیات ... حذف کرده بودی؟ بعد بهترشد؟ برای پرزهای روده مشکلی پیش نیومد؟

من پسرم داشت از دو سه ماهگیش کامل رعایت کردم تا ۹ ماهگیش کامل خوب شد بعد یه سال دیگه شیر گاو هم می خ ...

اره همینایی ک شما میگید حذف کردم دکترم همینا رو گفت من خودم خودمو محدود کردم گفتم بهتر نتیجه ببینم

بمیرم برات 

خیلی سخته

یه رمان نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون
استفراغ ک داره ولی میگن بخاطر حساسیت ب پ گاویه...الان با خیلی بهتر شده قبلاً خیلی شدید بود...موهام ه ...

شیر خشک بده اون بچه نیاز به تغذیه مقوی داره خودتم نابود میشی گناه داره بچه

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

من بچم داره هرچی می‌خریدم لبنیات مطلقا داخلش نبود تا یه مدت الان که دوسالشه لبنیات نمیخوره اما معدش تحمل خوراکی های که درش کمی شیر هست رو داره اما اگه زیاد مصرف کنه استفراغ می‌کنه ویبوست میشه ریفلاکسش باز زیاد میشه 

پسرم چهارتا از دندون های بالاش رو به خاطر ریفلاکس شدید پوسیده شدن در عرض یک ماه 

چون فکر کردم یکسالش شده پس حساسیتی از بین رفته وبهش ماست که عاشقشه دادم

عزیزم دختر کن هم حساسیت به پروتین گاوی داشت رژیم را رعایت کردم تا ۹ماهگی بعدش کم کم خوب شد و خودش دوسالگی به بعد شیر گاو میخورد ولی من هر روز در کنار رعایت رژیم قرص کلسیم میخورم که کمبود کلسیم نگیرم

شیر خشک بده اون بچه نیاز به تغذیه مقوی داره خودتم نابود میشی گناه داره بچه

عریزم این شیر خشک های رژیمی بدمزه هستند بچه ۵ماهه اون هارا نمیخوره باید از بدو تولد بدن تا بچه به مژه اش عادت کنه

2810