2777
2789
عنوان

بچه ها من و همسرم از هم جدا میخوابیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1431 بازدید | 77 پست

اشکال نداره یه بار یه روانشناس معروف به یه خانومی که بهش گفته بود ما تو دوتا اتاق مختلف میخوابیم گفت اگر به روابط زناشوییتون و احساساتتون اسیب نزده و اینجور راحتین اشکال نداره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولش خ ناراحت بودم وکلی سرش دعوا کردم ولی الان اتاق رو داده به من خودش توی سالنه.الان دوست ندارم بیا ...

😦

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

چی کار کردم

کار هر دو اشتباهه 

من عاشق سرما هستم همسرم برعکس 

پنجره رو باز میکردم ایشون میرفت زیر پتو

بعدش یکم ملاحظه کردم الان تقریبا هم دما شدیم 😉 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

منم دوست دارم تنها بخوابم ولی همسرم اجازه نمیده

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
و ما نیزمن دوست دارم یخ باشه بلرزم بخابم اون ن البته بخاطر بچمونم ترجیح میدم جام جدا باشه وگرنه طفلک ...

بابا انقدر پنجره باز میکنه توی شب .توی زمستون دهنمو سرویس کرد .مدام میره دستشویی میاد .خواب نداره.هی سیگار .خوب کنارش نباشم راحترم

اشتباه کردی اسی ازت سرد میشه 

بعدا خیانت هزار جور کارای دیگ خود دانی 😶

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️                        درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی شما دوست عزیز 🤝🙏