2777
2789
عنوان

نامزدم ازم‌ خواست🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 1516 بازدید | 82 پست
نه،من خودم سه سال باهاش دوست بودم میفهممت ببین بچها حرفی میزنن چون خودت داری چیزی که میخای و بهشون ت ...

دیقا خیلیییی طرفم خوبه(:

ببین ینی رفیقاش قسم‌میخوردن این ادم با دختر بودن نیست ولی با تو هست 

یا برا من غرورش میذاشت کنار‌همبنکه برگشت کلیییه

من حالم خوب نبود اومد جلو در خونمون فقط برم دم پنجره 

با غد بازی اومد ی سری دنبالما یا با عصبانیت ولی بعدش بغلش کردم دوید گل گرف برام

ولی این طرف من قضیه اینکه استوریش هایدم کرده بود باز مشکوکه

بنظر من باهاش رک و پوست کنده حرفتو بزن 

خواسته هاتو‌بگو،چیزایی که اذیتت میکنه رو‌بگو‌

من قبلا خیلی ترس از دست دادنشو‌داشتم 

بعد از اون سه ماه دیگه ترسی نداشتم 

هرچی میشد میگفتم من حوصله ندارم میخای جداشیم جدا میشیم و میومد التماس کردن چرا؟!

چون قبل اون سه ماه ترس از دست دادنمو نداشت میگفت این همیشه هست هردعوایی داشتیم بااینکه مقصر نبودم من معذرت خواهی میکردم باورت میشه؟!اما همیشه پرو تر میشد 

الان بااینکه عقدیم یه چیز اذیتم کنه میگم حوصله توضیح ندارم میخای بری برو تا زوده!

بِگُذار،صَبرداشتَن‌هُنَرِ(طُ)باشَد!KURD🤍🕊️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جرش بده یعنی چه دختر فالو کرده ولی هنوز تورو فالو نکرده همینو بهونه ک اول اسمتو بزار بیوشبعدشم شاید ...

نه اصلا با کس دیگه ای عمراااا😂

اول اسمم باید خرش کنم 

بعد اره شایدم پولاش جمع میکنه خوب گفتی

دیقا خیلیییی طرفم خوبه(:ببین ینی رفیقاش قسم‌میخوردن این ادم با دختر بودن نیست ولی با تو هست یا برا م ...

خب به حرف بقیه نباش خوبیاشم ببین 

همه خوبیارو تو چندتا بدی غرق نکن:)

بنظر من باهاش رک و پوست کنده حرفتو بزن خواسته هاتو‌بگو،چیزایی که اذیتت میکنه رو‌بگو‌من قبلا خیلی ترس ...

خیلیم نگو ولی اره😂

میخام اینجوری مطرح کنم ک دفعه قبل ب نظرت سر چیا کات کردیم؟ سر اینکه من ناراحت شدم از من هیچ اثری تو پیجت نبود حق میدی بهم به فلان دلیل قلان دلیل؟

یا مثلا چطو میشه الان نیومدی فالوم کنی 

از ی لحاظم میگم حساسیت نشون ندم 

صب زنگ میزنم فالگیر😂💔

خیلیم نگو ولی اره😂میخام اینجوری مطرح کنم ک دفعه قبل ب نظرت سر چیا کات کردیم؟ سر اینکه من ناراحت شدم ...

نه رک حرفتو‌بزن اگه براش اهمیتی داشته باشه انجام میده که شکی نداشته باشی ناراحتی نداشته باشی اگه گفتیو براش مهم نبود توام دیگه تکرارش نکن اما بشو آیینه خودش هرکاری کرد انجام بده