2777
2789
همون عزیزم موقع زایمانته برو زایشگاه من ۳۵ هفته ام بود دهانه رحمم. باز شد رفتم گفت بستری شو وقته

عزیزم بچتون که نرفت دستگاه؟

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ابتدای بارداری پیاده روی پ ورزش یوگا الان هفته های اخری یوگا کار کن برای سه ماهه سوم از یوتوب ببی ...

اینو نگوووو اصلا نگو که اعتقاد ندارم فدات بشم

چون سر پسرم چنان ورزشایی کردیم کوهنوردی صخره نوردی ماهیگیری 

کلا تو خونه نبودم فقط پیاده روی 

اخرشم با امپول فشار زایمان کردم😫😫😫

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه به منم کمک کنی گلم‌چیکار کنم دهانه ی رحمم زودتر باز شه موقع زایمان

مهم ترین کار پیاده رویه. یه جایی رو پیدا کنید مدام راه برید و ورزش هایی که مخصوص زایمانه رو انجام بدید مثل حالت کلاغ پر که راه هم برید با همون حالت. یا اسکات

ماساژ پرینه با روغن( من بدون روغن انجام دادم)

کاچی بگید یکی درست کنه براتون چهار مغز و چهار زیره بریزن توش سر بکشید خیلی انرژی میده

شربت زعفرون ولرم بخورید

خرما دم دستتون باشه و بخورید تا انرژی داشته باشید زور بزنید.

خانومای عزیز.لطفا برای شفای منم یه حمد بخونین درموندم و بیچاره.اسمم سمیه هستش دعام کنید.الهی خدا بهت ...

ان شالله حالتون خوب میشه عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مهم ترین کار پیاده رویه. یه جایی رو پیدا کنید مدام راه برید و ورزش هایی که مخصوص زایمانه رو انجام بد ...

ممنون عزیزم 

شما پودر ابزن شنیدی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ن فقط معاینه کرد گفت دهانه رحمت خیلی بالاست بیشتر معاینه کرد

نگران نباش نفس های عمیق بکش اکسیژن دردت رو کمتر میکنه

اگه منظمی مثلا هر پنج دقیقه وقتشه بری بیمارستان من جات بودم به ۱۵ الی ۱۰ رسید میزفتم اما خب خیلی ها صبر میکنن

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
2810