2777
2789
رفتید بیمارستان اگه دهانه رحم باز شده بود حتما پیاده روی و ورزشارو کنید اصلا نشینید

میشه به منم کمک کنی گلم‌

چیکار کنم دهانه ی رحمم زودتر باز شه موقع زایمان

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگیره ول میکنه دوباره شروع میشه؟احتمالا دهانه رحمت داره باز میشه پاشو برو بیمارستان

امروز ک مطب بودم دکتر گفت ن دهانه رحمت باز شده ن سر بچه اومده تو لگن اما الان درد دارم چ خاکی تو سرم بریزم

میشه به منم کمک کنی گلم‌چیکار کنم دهانه ی رحمم زودتر باز شه موقع زایمان

از ابتدای بارداری پیاده روی پ ورزش یوگا الان هفته های اخری یوگا کار کن برای سه ماهه سوم از یوتوب ببین کمکت نیکنه لگنت باز شه

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
امروز ک مطب بودم دکتر گفت ن دهانه رحمت باز شده ن سر بچه اومده تو لگن اما الان درد دارم چ خاکی تو سرم ...

دستکاریتم کرد؟ خاک چیه خدا نکنه

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
امروز ک مطب بودم دکتر گفت ن دهانه رحمت باز شده ن سر بچه اومده تو لگن اما الان درد دارم چ خاکی تو سرم ...

وای خدا مثل منی که ...

نه دهانه رحمم باز شده بود نه سر بچه تو لگن اومده بود ‌‌...اول موکوس دفع کردم بعد خونریزی .مجبور شدم بخاطر خونریزی رفتم بیمارستان با امپول فشار زایمان کردم 

احتمالا دکتر که معاینه ات کرده دهانه رحمت تحریک شده

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810