2777
2789

مگه حدودا هم رنگ نیستن😐

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم واللهکابینت ساز گفت بژ قشنگ نمیشه ولی تو عکسای اینستا قشنگن

زر زده چیزی ک نداشته باشن یا گیر نیاد میگن  رشته تو نگا به سلیقه و دلت کن هر کدوم ب دلته بزن .

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
مثل ادمیزاد صحبت کنمنو با ننه ات اشتباه گرفتس

بی فرهنگ تازه به دوران رسیده 😂😂😂

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه

اسی من نصف کامنتا رو خوندم حقیقتا پرام ریخت از نظرات کاربران، شما یه چیز دیگه گفتی اونا زوم کردن رو جهیزیه ات، بدجایی شده این سایت اکثرا ذاتشون بده، انشالله که خوشبخت ترین بشی عزیزم، واقعا ناراحت شدم از کامنتا،جاری هم تو قیافه اس ولش کن، هیچی هم بهتون نمی‌داد بازم یه دلیلی داشت برای تو قیافه بودن، من تجربه کردم، تنها راه اینه خودتو بزنی به نمیدونم کاری، من خیلی تو زندگیم از این رفتارا خودمو زدم به اینکه متوجه نمیشم و خداروشکر نتونستن زبونمون باز کنن، تو هم همینکارو کن، بازم میگم الهی خوشبخت ترین باشین

از ترست کامنتتو پاک نکن

نه میدونی از ترسم نبود باخودم گفتم در شان و شخصیت من نیس براهمون پاک کردم وگرنه از تو ترس داشته باشم😂😂 تو کی باشی

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
نه میدونی از ترسم نبود باخودم گفتم در شان و شخصیت من نیس براهمون پاک کردم وگرنه از تو ترس داشته باشم ...

منم کامنتتو دیدم مشخص بوده از ترس نی نی یار پاک کردی 

ولی این بنده خدا تو تاپیکش چیزی نگفته انقدر بهش توپیدین 😂

عشق فقط یک کلام سیدعلی والسلام💚

چرا تاپیکاتو بستی 😂باهمه دعوا داریا😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

عزیزم از منی که تو ابن سایت مو سفید کردم بعد۷ سال. بشنو اصلا از دارایی هات و خوشی هات اینجا نگو این سایت پر از زن عقده ایی و حسو‌د بی فرهنگ و کمبود دار از هرجهت هست که ابدا چشم ندارن ببین یکی ازشون پولدارتر یا خوشبخت تر هست جوری زمینت میزنن که دیگه مدتها نتونی بلند بشی اینجا فقط بگو‌ بدبختم بی پولم شوهرم بد دست برن داره کلی دوست پیدا می‌کنی کافیه بفهمن خوشبختی میشن دشمن خونیت کاری که با من کردن وقت کردی تاپیک دوتا مونده به اخرمو بخون ببین چقدر خیانت همسرمو کوبیدن تو‌سرم قشنگ خیلیا خوشحال شدن از بدبخت شدنم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
عزیزم از منی که تو ابن سایت مو سفید کردم بعد۷ سال. بشنو اصلا از دارایی هات و خوشی هات اینجا نگو این ...

من دنبالت میکنم عزیز 

البته شما و کاربر اشپزباشی و کاربر بهار۲۱۱۴ و اوپرا خلاصه هستین چنتایی که دنبال میکنم 

روحیتون عالیه عزیزم همینجوری ادامه بده اون روزا روهم از یاد ببر بیخیال باش کاریه که شده مهم اینه که همسرت واقعا دوست داره و پشیمونه سعی کن کاری نکنی که ازت زده بشه

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.