ariyamh مدیر عضویت: 1403/08/08 تعداد پست: 42 عنوان کاردرمانی راه رفتن پسرم | مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 69 پست دوستان پسرم راه نمیره نزدیک ۱۹ماهش داره میشه دارم ازغصه میمیرم چیکارکنم 1403/08/16 | 00:45 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ariyamh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/08 تعداد پست: 42 ببین عزیزم اصلا غصه نخوریا .یه چیز بهت میگم اگه انجام ندی خودتو مدیون بچت میکنی تو تهران ببر پیش دکت ... ببینم خدای نکرده کاردرمانی جواب ندادمیبرمش حتما ولی بچه من ویتامیناش اوکیه ینی دوبارم آزمایش داده
4137120 عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 4196 ببینم خدای نکرده کاردرمانی جواب ندادمیبرمش حتما ولی بچه من ویتامیناش اوکیه ینی دوبارم آزمایش داده خب ببین اگه تهران نیستی اینترنتی ویزیت کن اگه خوب نشد بیا اینجا هر چی خواستی بهم بگو اول ببر پیش این بهم اعتماد کن
خورد عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 2927 پسر من هایپتونی داره الان ۲۱ ماهه است با کاردرمانی تازه چهار دست پا میرهراه طولانی داری سخته اما بالاخره راه میفته عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم
زندمانی عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 440 عه خداکنه پسرمنم بره من انقدغصه میخورما ناراحتی نداره مطمان باش راه میره منم خیلی غصه میخوردم ببر متخصص اطفال کار درمانی براس بنویسه
ariyamh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/08 تعداد پست: 42 ناراحتی نداره مطمان باش راه میره منم خیلی غصه میخوردم ببر متخصص اطفال کار درمانی براس بنویسه اره نوشته میبرمش میگم ک دیروزاولین جلسش بود
__nur__ عضویت: 1402/04/23 تعداد پست: 2333 بنظرت چقدطول میکشه ؟راه بره؟بعدش من دیروز ک جلسه اول بودبرم ي نرمش ساده بود دکترش گف اصلاکاریش نداشت ... عزیزم اصلا. نگران نباش من منشی کاردرمانی هستم همین امروز یک دختر ۱۸ماهه کاردرمانی داشتیم خیلی بهتر شده 🥺چند قدمی قشنگ راه میره تازه بعد ۳/۴ جلسه اصلا امیدت از دست نده
ariyamh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/08 تعداد پست: 42 پسر من هایپتونی داره الان ۲۱ ماهه است با کاردرمانی تازه چهار دست پا میرهراه طولانی داری سخته اما با ... الهی عزیزم انشالله ک زودتر راه میوفته هایپتونی ینی چی
ariyamh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/08 تعداد پست: 42 عزیزم اصلا. نگران نباش من منشی کاردرمانی هستم همین امروز یک دختر ۱۸ماهه کاردرمانی داشتیم خیلی بهتر ... واقعا خداخیرت بده میگم تاجلسه چندم ماساژ میده؟؟
ariyamh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/08 تعداد پست: 42 خب ببین اگه تهران نیستی اینترنتی ویزیت کن اگه خوب نشد بیا اینجا هر چی خواستی بهم بگو اول ببر پیش این ... ممنونم عزیزم
خورد عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 2927 الهی عزیزم انشالله ک زودتر راه میوفته هایپتونی ینی چی ضعف عضلانی عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم
__nur__ عضویت: 1402/04/23 تعداد پست: 2333 واقعا خداخیرت بده میگم تاجلسه چندم ماساژ میده؟؟ ارهه عزیزم من دقیق اطلاع ندارم دیگه تا هر چقدر نیاز باشه این روند ادامه داره
ariyamh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/08 تعداد پست: 42 ارهه عزیزم من دقیق اطلاع ندارم دیگه تا هر چقدر نیاز باشه این روند ادامه داره من همش فکروخیال میکنم ینی میشه بچه منم راه بیوفته خیلی سخته لامصب انشالله ک همه بچها ب موقع راه بیوفتن
__nur__ عضویت: 1402/04/23 تعداد پست: 2333 من همش فکروخیال میکنم ینی میشه بچه منم راه بیوفته خیلی سخته لامصب انشالله ک همه بچها ب موقع راه بیوف ... درست میشه عزیزم خیلی بهتر میشه وضعیتش فقط حتما منظم ادامه بده
مامان_پسرباهوش عضویت: 1396/11/16 تعداد پست: 6261 خیلی سخته من انقدغصه میخورم شباهتش فکروخیال میکنم میدونم مادری و حق داری که نگرانش باشی❤️اما زنداداش من دغدغه نداره میگه عجله نداریم که بچه خودش کم کم راه نیفته!!!