2777
2789
ببین عزیزم اصلا غصه نخوریا .یه چیز بهت میگم اگه انجام ندی خودتو مدیون بچت میکنی تو تهران ببر پیش دکت ...

ببینم خدای نکرده کاردرمانی جواب ندادمیبرمش حتما ولی بچه من ویتامیناش اوکیه ینی دوبارم آزمایش داده

ببینم خدای نکرده کاردرمانی جواب ندادمیبرمش حتما ولی بچه من ویتامیناش اوکیه ینی دوبارم آزمایش داده

خب ببین اگه تهران نیستی اینترنتی ویزیت کن اگه خوب نشد بیا اینجا هر چی خواستی بهم بگو اول ببر پیش این بهم اعتماد کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من‌ هایپتونی داره الان ۲۱ ماهه است با کاردرمانی تازه چهار دست پا میره

راه طولانی داری سخته اما بالاخره راه میفته

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم
بنظرت چقدطول میکشه ؟راه بره؟بعدش من دیروز ک جلسه اول بودبرم ي نرمش ساده بود دکترش گف اصلاکاریش نداشت ...

عزیزم اصلا. نگران نباش من منشی کاردرمانی هستم 

همین امروز یک دختر ۱۸ماهه کاردرمانی داشتیم خیلی بهتر  شده 🥺چند قدمی قشنگ راه میره تازه بعد ۳/۴ جلسه 

اصلا امیدت از دست نده

پسر من‌ هایپتونی داره الان ۲۱ ماهه است با کاردرمانی تازه چهار دست پا میرهراه طولانی داری سخته اما با ...

الهی عزیزم انشالله ک زودتر راه میوفته 

هایپتونی ینی چی

عزیزم اصلا. نگران نباش من منشی کاردرمانی هستم همین امروز یک دختر ۱۸ماهه کاردرمانی داشتیم خیلی بهتر ...

واقعا خداخیرت بده 

میگم تاجلسه چندم ماساژ میده؟؟

ارهه عزیزم من دقیق اطلاع ندارم دیگه تا هر چقدر نیاز باشه این روند ادامه داره

من همش فکروخیال میکنم ینی میشه بچه منم راه بیوفته خیلی سخته لامصب انشالله ک همه بچها ب موقع راه بیوفتن

من همش فکروخیال میکنم ینی میشه بچه منم راه بیوفته خیلی سخته لامصب انشالله ک همه بچها ب موقع راه بیوف ...

درست میشه عزیزم 

خیلی بهتر میشه وضعیتش فقط حتما منظم ادامه بده 

2810