2777
2789

فکر می‌کنم به امروز تمام جونم درد میگیره امروز فقط خدا بود که هوا مو داشت چه خوب که خدا هست  از سفر برمیگشتیم با شوهرم دعوای بدی کردیم نمی‌دونم از چی حرص کرده بود کلی به من فحش داد منم نتونستم تحمل کنم به پدرم زنگ زدم با گریه رفتم تو ماشین پدرم و شوهرم تنها

من و پدر. مادرم تو یه ماشین همه هم عصبانی جهار ساعت راه و رفتیم امقدر استرس کشیدم قشنگ سوزش معده مو حس میکردم تند رفت شوهرم عصبانی بود تنها بود خوابش میومد پدرم از اون بدتر فقط گفتم خدایا سالم برسیم  خدایا صد هزار مرتبه شکر سالم رسیدیم     از زندگیم خسته شدم طلاق میخوام پدرم هم پشتمه موندم طلاق بگیرم یا نه پدرم امروز خیلی با شوهرم بد حرف زد و سرش داد زد بی احترامی کرد  زنگ زد پدرش اومد خونمون میخواست من و ببره بابام که کفت بپوش بریم منم وسیله جمع کردم شوهرم اومد تو اتاق گفت بمون حرف بزنیم بعد هم  مامانش اومد باهام حرف زدن قرار شد فرصت بدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سه روز قبل میخاستی بی بی چکت مثبت باشه الان طلاق میخای.توروخدا زندگی رو شوخی نگیر گلم

زندگی همین قدر غیر قابل پیشبینی هست من آلانم پریود نشدم فکر کن تو این شرایط باردار باشم 

زندگی همین قدر غیر قابل پیشبینی هست من آلانم پریود نشدم فکر کن تو این شرایط باردار باشم

الهی هرچی صلاحته پیش بیاد اما واقعا یه مردی ک مدتیه باهاش زندگی میکنی، اینکه پدر عاقلیه یا نه غیر قابل پیش بینی نیست

اره خیلی حس بدیع

خوب هرچه بگزره یاد میگیری که نباید همه مشکلاتت به بابات یا مادر شوهرت بگی ما لرا ی مثل داریم که میگه که خونی که یشب فاصله بیفته بینش یعنی کسی که خیلی عصبانیه حتی ادم کشته باشه اگر یک شب ازش بگذره دیگه کسی زیاد به فکر انتقام نیست حالا تو باید درلحظه تصمیم نگیری صبر کن یک ساعت یا چند ساعت بعد تصمیم بگیر

2810