2777
2789
عنوان

بچم یه سالشه سرش رو میکوبه زمین

113 بازدید | 16 پست

پسرم یه سال و ۲ماهشه تقریبا 

مثلا چیزی بخاد ندیم یا همون حالت عادی حالت سجده میشه سرشو اروم میکوبه زمین یا سرشو میکوبه کمد دیواری 

چیکار کنم؟

بچهای شمام اینطوری بودن؟

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
بله پسر من بود آنقدر محکم میزد که صدای مغزش میومدتنها راهش بی محلیه ،حتی بهش نگید نکن،انگار اصلا نمی ...

چجوری بی محل باشیم اخه 

همین یه ربع پیش سر اینکار پسرم با همسرم حرفمون شد مسرم سرشو کوبید زمین همسرم دعواش کرد 

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
جفت پسرای من اینجوری بودن

چیکار میکردین؟

بعد چندوقت از سرشون افتاد؟

چیزی نیست ایشالا ولی اگه تو بقیه چیزا مثلا حرف اومدن و گیرایی شنوایی راه رفتن و...مشکل داره حتما ببر ...

اصلا هیچیش نیست کاملا بچه نرمالیه 

چندوقت پیش سرشو خم میکرد چونشو میچسبوند به سینه اش یعنی تندتند اینکارو میکرد مثلا این حرکتو سه چهار بار پشت سرهم تکرار میکرد بردم پیش دکترمتخصص اعصاب کودکان گفت هیچیش نیست تیکه

نگاهش نکنید نگید نکن ،اون برای جلب توجه این کار رو انجام میده

ممنونم💝

دختر من ۳،۴سالگی دچار اضطراب شدید شد.اینجوری می‌کرد وحشتناک سرشو به دیوار و زمین می‌کوبید.بیمحلی نکنید بهش،محبت کنید. و زیر ۳ سال دنیای اطرافشو میشناسه. روانشناسان میگن هرچیزی رو خواست بهش بدید فقط دورا دور مراقبش باشید تا خطری براش پیش نیاد.

دختر من ۳،۴سالگی دچار اضطراب شدید شد.اینجوری می‌کرد وحشتناک سرشو به دیوار و زمین می‌کوبید.بیمحلی نکن ...

ما صدمون رو براش میزاریم 

از محبت بگیر تاااا هرچی بخاد بهش میدیم 

ولی مثلا چیزی بخاد ندیم اینکارو میکنه

ببخشید ولی دلیل اضطراب شدید دخترتون چی بود؟

ما صدمون رو براش میزاریم از محبت بگیر تاااا هرچی بخاد بهش میدیم ولی مثلا چیزی بخاد ندیم اینکارو میکن ...

خب همون دیگه. داری میگی وقتی نمیدیم .خب چرا نمیدین بدین دیگه. خدا واسه بچه ی زیر ۹سال هیچ گناهی نمینویسه میگه آزاد،باشه. اونوقت شما.....، فرزند،من،چون،من،شاغل بودم درگیر موبایل شده بود و بعد ۳سالگی که گذاشتم مهد اونجا،موبایل،نداشت،و به وسایل،اطراف کنجکاو میشد و با خشونت کارکنان مهد مواجه میشد.و دچار اضطراب شدیدی شد. بچه رو از،وسایل دیجیتال دور نگه دارید. و بهش،بکن ، نکن نگید. وگرنه خدای نکرده تا بزرگسالی عواقبش رو خواید دید.

2810