2777
2789

اکسم‌ نیست 

اصلا نسبتی نداشتیم . اما هنوز بیخیال نشده 😅🤣

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چن ساله مگه بعد چیکارامیکنه😂😂😂

ده سال شده 

پیام عاشقانه میده 🤣🤣

متلک میندازه که اگر زن من میشدی فلان میکردم برات 🤣🤣

از همین مسخره بازیا

دو نفرن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ده سال شده پیام عاشقانه میده 🤣🤣متلک میندازه که اگر زن من میشدی فلان میکردم برات 🤣🤣از همین مسخره ...

واقعا برات سخت نیس این رفتارا من واقعا میترسم بلایی سرم بیاره

بزار قضیه ی دوستم واست تعریف کنم.. بایکی از این لات و لوت ها رل بود طرف با اینکه وحشی بود ولی خیلی دوسش داشت اما اذیتش می‌کرد مثلا اگه ی پسر مزاحم زنگش میزد دوستمو میزد بعدش پسره افتاد زندان الانم فک کنم زندانه دوست منم از فرصت استفاده کرد و بخاطر اینکه از دست اون راحت بشه ازدواج کرد حامله هم هست اما پسره همچنان از تو زندان زنگش میزنه تهدید میکنه یا آدم اجیر میکنه رفت و امدشو کنترل کنن مثلا زنگ میزنه میگه بچتو بنداز طلاقتو بگیر بیا باخودم 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
واقعا برات سخت نیس این رفتارا من واقعا میترسم بلایی سرم بیاره

نه احمق نیستن که 

اتفاقا خیلی خیلی خوب بودن 

ولی خب من دوسشون نداشتم