2777
2789
روکاغذرنگی بنویس آ ا ب هروقت املا گرفتی اشتباه کردعیب نداره کارت نشون بده بگو کدوم آ اول ...

فردا براش انجام میدم ممنونم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پنجشنبه جمعه بهش برس خواهری چیزی نداری باهاش کار کنه؟ نهایتش معلم خصوصی میگیری زنداداش من معلم گرفت ...

ن خواهرم خودشون هرکدوم دوتا بچه مدرسه نصف وقتمم گاهی باید بذارم با بچه های خواهرام  درس کارکنم من😣😂😂

مثیکم شرایطم پیچیده شده باید برا خودم برنامه بریزم ک اینجوری گیج نباشم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
پس ما که کلاس اول بچمون دوره کرونا مجازی بود چی ببین چی کشیدیم

واای خدایا ؛چقدر سخت بود؛ رسما دیونه شدم من اون سال.🥲

ولی خدا رو شکر ؛معلم خوبی داشت دخترم؛ یعنی عاشق معلمش بود؛

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
بخدا منی تو منم خیلی این روزا برام سخت میگذره فقط همین بدون تو تنها نیستی خیلیا مث ما تواین شرایطن ...

من ادمیم ک توهرشرایط سخت یدفعه خودم ی برنامه ای میریزم کلا چ روحی چ جسمی هرچی اذیت باشم خیلی زود میتونم خودم ب خودم کمک کنم مدیریتم براانجام دست گرفتن مسئولیتها خیلی خوبه 

الان یکم گیج شدم تاالانم خیلی اوکی بود ب خودم افتخار میکردم ک‌چ قشنگ دارم مدیریت میکنم حالا ک درسشون رسیده ب حروف و سخت شده تایم زیادی میخواد اماحانای میانترم خودم همزمان شروع شده برا همین گیج شدم

فردا باید برنامه بریزم دوروز اخر هفته رو روخودم‌کارکنم از شنبه پرقدرت ادامه بدم

دختر منم همینه امروز با داداشش که پیش دبستانیه باهم نشستن یادشون دادم پسرم که کوچکتره یاد گرفت دیگه دخترمم بیشتر دقت کرد یکم بهتر شد

من کلاس اول خودم اینقدر تو یادگیری و مشق نوشتن زرنگ بودم اصلا مامانم از درسم خبر نداشت

درسای الان سخت شده

اصلا به بچه حس ناکافی بودن نده 

تازه اولاده رفته به رفته بهتر میشه 

والا مامان من که انقد میزد و نیشگون می‌گرفت 

که  اشکام  رو دفتر خشک میشد 

والا فکر میکردن کند ذهنم

ولی بعدش پیشرفت کردم 

ابتدایی  یکی دو تا خوب داشتم بقیه خیلی خوب بود

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       
😑اون بچه حق داره ازت متنفر که هیچی بیزار باشه

خدا رو شکر نیست .چون اون بچه شرایط و بیماری مادرش رو تو بارداری بهتر از شما درک کرد دوست خوبم.

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..
طبیعیه تازه کلمات بیشتر رو یاد بگیره خیلیاشو یادش میره تا شروع نکنن به کلمه سازی جمله سازی همینهباید ...

کعلمین شما عزیزممم خدا صبر بده بهتون

من میخوام‌براازمون‌اموزش پرورش شرکت کنم ولی همش میگم اول نباشم چون انگار توانش و‌ندارم

معلم خواهر زادم با شعر یاد میدهتو اینستا هم زیاد هستمثل میگه اَ غیر اول کوچیکه تو بغل جا میشها اول ب ...

اره چندتا پیج گرفتم ک‌یادبکیرم‌باخاش تمرین کنم 

حس‌میکنم‌معلمشون‌خیلی رسمی و‌خشک نیمدونم من این حس و‌دارم

😑اون بچه حق داره ازت متنفر که هیچی بیزار باشه

واقعا چرااین حرف ب ی مادر ک ویارش دست خودش نبوده میزنید اصن دست خودشم بوده شاید موقعیتش شرایطش بد بوده 

کاش عذاب وجدان الکی ندیم بهش

2810