2777
2789
عنوان

خانوما من تازه فهمیدم باردارم باید چیکارکنم چه ازمایشی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 22 پست
خانه بهداشت صبح برو بهت اسید فولیک رایگان میدن بهت دکتر زنان هروقت دید شش هفته شدی برو سونو دکتر زنا ...

من گفتم اول برم متخصص بعد برم بهداشت واسه تشکیل پرونده چون تو محیط کوچیک هستم نمیخام بفهمن باردارم بنظرت مشکلیه اگ کسی بخاد تو دوماهگی بره بهداشت

من گفتم اول برم متخصص بعد برم بهداشت واسه تشکیل پرونده چون تو محیط کوچیک هستم نمیخام بفهمن باردارم ب ...

نه عزیزم بهداشت هر وقت میخوای میتونی بری 

اجباری نیست که حتما همون اول بری 

میتونی بری پیش متخصص اول 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میترسم فعلا قرص یخورم میخام بزارم دکتر بنویسه یا بگ بهم میگم دکتر چ ازمایش هایی مینویسه تو ماه اول و ...

بتا مینویسه یه سونو شش هفت خفته میفرسته قلبشو ببینی

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
من گفتم اول برم متخصص بعد برم بهداشت واسه تشکیل پرونده چون تو محیط کوچیک هستم نمیخام بفهمن باردارم ب ...

نه می تونی کلا نری

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
واقعا؟؟یعنی کلا پرونده تشکیل ندم تو بهداشت؟؟؟پ کجا تشکیل بدم؟

دکتر زنان میری اگه دولتی زایمان طبیعی می خوای کنی برو بیمارستان ویزیت دکتر مد نظرت،بهداست کاری ندارخ باهات