2777
2789

شب خوش ، پسر من کلاس دوم دبستان هستش . مدتی پلک میزد ، بردمش چشم پزشکی حلال احمر گفتن خشکی چشم داره، قطره گرفتم و ۹ روز زدم . 

همچنان پلک میزد . باز هم بردم چشم پزشکی گفت آلرژی داره و باز قطره . 

خیلی داغون بودم ،بچه خیلی اذیت میشد . بعد از چند روز یک  حرکت گردن هم بهش اضافه شد خیلی نگران شدم ،داغون شدم و با ترس  ولرز  بردمش بیمارستان مفید ،یک فوق تخصص اعصاب و روان خیلی معروف داشت . 

ایشون پسرم رو دید و گفت تیک عصبی داره 

بهش فلوکستین و رسپریدن داد. 

خیلی ترسیدم 

شنیده بودم که بچه های بیش فعال واوتیسم این دارو رو میگیرن .

برای همین خیلی ناراحت و داغون شدم . 

الان یک هفته است که این دارو ها رو مصرف میکنه تیک هاش کم شده ولی به شدت خواب آلود شده . ساعت ۷ میخوابه . 

این رسپریدون داروی پر عوارضیه؟ 

کسی اطلاع داره؟

الهی سحر پشت کوها بمیره   خدا این شبارو از عاشق نگیره غمت سرد و وحشی به ویرونه میزد                                  دلم باتوخوش بود و پیمونه میزد... 
منم مثل پسرت بودم بعد ۴ سال مصرف درمان شدم

۴ سال؟ تاپیر بدی نداشت رو بچه تون

الهی سحر پشت کوها بمیره   خدا این شبارو از عاشق نگیره غمت سرد و وحشی به ویرونه میزد                                  دلم باتوخوش بود و پیمونه میزد... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

تیک عصبی فقط در مان دارویی داره؟ شما اطلاع داربد که در مان دیگری دارد یا خیر؟

دکتر تشخیص داده که بخوره

قطعا فوایدش توی پسر شما اونقدر غالب هست که تجویز کرده

اما در کنارش

چون شما نگران مدت مصرف دارو هستید

حتما حتما حتما حتماااااااا یه روانشناس کودک درست حسابی پسرتون رو ببینه

تحت نظر روانشناس باشه

ببینه علت این تیک چیه

شاید بعد اتفاقی هیجانی چیزی باشه حل بشه ریشه اش

اینطوری سریعتر با کمک روانشناس درمان میکنید

دارورو هم قطع میکنید بعدش

❌️ خواب الودگی و منگی و... توی اینجور داروها طبیعیه

فلوکستین رو چند سی سی تجویز کردن؟رسپریدون رو چطور؟دقیقا همینا رو به خواهرزاده من داده دکتر ولی خوب ن ...

رسپریدون ۱ میلی گرم، فلوکستین ۳ سی سی

فلوکستین رو چند سی سی تجویز کردن؟رسپریدون رو چطور؟دقیقا همینا رو به خواهرزاده من داده دکتر ولی خوب ن ...

بهتره یه روانشناس خواهر زاده شمارو ببینه

روانشناس کودک با سواد و خوب پیدا کنید

علت تیک مشخص بشه

بعد دارو

دکتر تشخیص داده که بخورهقطعا فوایدش توی پسر شما اونقدر غالب هست که تجویز کردهاما در کنارشچون شما نگر ...

چشم ممنون. خیلی حالم بده تحمل اذیت شدن این بچه مثل شکنجه است برام. اگر پیش روانشناس ببرمش حساس نمیشه پسرم؟ مضطرب نمیشه؟ چون خیلی از دکتر و اینا خوشش نمیاد

رسپریدون ۱ میلی گرم، فلوکستین ۳ سی سی

خواهرزادم رسپریدون رو همون یک میلی میخوره ولی فلوکستینش یک سی سی هست 

ایشالا خوب بشه پسرتون

اگه دارو ندین مطمئن باشین عوارض تیک خیلی بیشتر از مصرف دارو هست 

نگران نباش اون دکترکارشوبلده برای کاهش عوارض هردارویی مایعات زیادبهش بده بعدازخوردن قرص من ازنزدیک د ...

ممنون

خیلی لحظه های بدی رو تجربه میکنم ، دیگه کم آوردم 

بخاطر تیک ناراحتین یا دادن دارو؟

هردو تو مدرسه بهش گفتن چشمکی مسخره اش کردن ، دارو رو هم میترسم اذیت بشه تا میام مشقاشو کار کنم باهاش خوابش میگیره بعد فردا تو مدرسه امتحانش خراب میشه با گریه و عصبانیت میاد خونه

2810