2777
2789
عنوان

خانومای باردار بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 38 پست
منم الان کمرم حالت گرفتگی و درد داره شبیه ب پریودی ولی اخه ۵ روز هم مونده به پریودم قبلا یه روز قبل ...

منم همین علاعم و داشتم درد زیر شکم سمت چپم خیلی زیاد بود و کمر درد شدید وتیر کشیدن ......که فهمیدم باردارم 

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم فقط باید صبر کنی موعدت بگذره

علائم فقط گیج کنندس 

من به شدت گرسنم میشد جوریکه در یک روز پنج وعده غذا میخوردم براهمین ۵ روز مونده به موعد بی بی گذاشتم مثبت شد 

ولی متاسفانه پوچ شد 

این علایمو منم داشتم ولی نمیشه قطعی گفت

بله اصلا نمیشه رو علائم حساب کرد ولی خب ادم همش کنجکاو میشه مخصوصا درد سینه جوری ک اگه هواسم نباشه دستم بخوره خیلی درد میگیره 

دردش هم دور سینمه بیشتر نه نوکش

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
منم همین علاعم و داشتم درد زیر شکم سمت چپم خیلی زیاد بود و کمر درد شدید وتیر کشیدن ......که فهمیدم ب ...

خیلی عذر میخوام امروز احساس میکنم ترشحات هم دارم هی میترسم پریود شده باشم چک میکنم ولی خبری نیست 

کاش حداقل این علائم نباشه ادم کمتر کنجکاو میشه صبر میکنه تا موعد

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
عزیزم فقط باید صبر کنی موعدت بگذرهعلائم فقط گیج کنندس من به شدت گرسنم میشد جوریکه در یک روز پنج وعده ...

متاسفم عزیزم 💔 امیدوارم به زودی باردار شی دوباره 

علت پوچ بودن چیه ؟ خیلی سخته این همه انتظار و اخرش ...🥲

خیلی عذر میخوام امروز احساس میکنم ترشحات هم دارم هی میترسم پریود شده باشم چک میکنم ولی خبری نیست کاش ...

دقیقا علاعم آدم و روانی می‌کنه اینکه دم به دقیقه حس کنی داری پریود میشی ولی چیزی نیست بعدهی نگرانی که بشی از یه طرف اون 4/5روز مونده به موعد اصلا تموم نمیشه اونقدر استرس میکشی که اعصاب و روانت نابود. میشه ولی هرچی خدا بخواد بی خیال باش ایشالله که بارداری سعی کن این چند روز رو سرت گرم کنی که سخت نگذره هرچند فکرو خیال راحت نمیزاره ولی سعیتو بکن من یادم میاد چقد اون نصف ماه استرس کشیدم عصبی میشم 😅

بله اصلا نمیشه رو علائم حساب کرد ولی خب ادم همش کنجکاو میشه مخصوصا درد سینه جوری ک اگه هواسم نباشه د ...

مبارکه پس بارداری درد نوک سینه علاعم بارداری منم داشتم 

دقیقا علاعم آدم و روانی می‌کنه اینکه دم به دقیقه حس کنی داری پریود میشی ولی چیزی نیست بعدهی نگرانی ک ...

اره کل پروسه اقدام یه طرف اون یک هفته مونده به پریود یک طرف دق میده ادمو تا بگذره🤣 اگه بشه میخوام یه سفر ۲،۳ روزه برم یکم از فکرو خیاله این چیزا در بیام هر روز دارم میشمارم چند روز مونده ب پریود خل شدم🥴🤣🤭

مبارکه پس بارداری درد نوک سینه علاعم بارداری منم داشتم

نه نوکش خیلی حساس نیست یه کوچولو درد خیلی جزئی داره که اذیت کننده نیست دور سینم خیلی درد میکنه🥴

نه نوکش خیلی حساس نیست یه کوچولو درد خیلی جزئی داره که اذیت کننده نیست دور سینم خیلی درد میکنه🥴

همونه نوک سینه ماه دوم خیلی حساس میشه ماه اول احساس تیر کشیدن و ورم اینا هست 

اره کل پروسه اقدام یه طرف اون یک هفته مونده به پریود یک طرف دق میده ادمو تا بگذره🤣 اگه بشه میخوام ی ...

الان که چهار ماه باردارم میگم خدایا چقد بی مغز بودم وقتی بشه میشه دیگه چرا اینقدر اون روزارو استرس کشیدم همش پایه تقویم بودم خندم میگیره بخدا 😂

الان که چهار ماه باردارم میگم خدایا چقد بی مغز بودم وقتی بشه میشه دیگه چرا اینقدر اون روزارو استرس ک ...

ای جان الان بارداری 😍

انشالله ب سلامت بغل بگیریش 

جنسیت نی نی چیه ؟؟ 

اون ماهیی ک باردار شدی چیا خوردی چیکارا کردی ؟ من جز فولیک اسید هیچی نداده دکترم

ای جان الان بارداری 😍انشالله ب سلامت بغل بگیریش جنسیت نی نی چیه ؟؟ اون ماهیی ک باردار شدی چیا خوردی ...

مرسی فدات سونوی غربالگری گفت احتمال  خیلی زیاد دختر باشه 18هفته هم یه هفته دیگه میرم که انشالله همون دختر باشه من سه ماه قبل بارداری فقط اسید فولیک و سه ماه بارداری که پر شد دیگه اسید فولیک قطع کردم و ویتامین شروع کردم ولی حتما اسید فولیک بخور 

متاسفم عزیزم 💔 امیدوارم به زودی باردار شی دوباره علت پوچ بودن چیه ؟ خیلی سخته این همه انتظار و اخرش ...

ممنون عزیزم 

آره والا 

نمیدونم که 

گاهی میگن تخمک پوچ گاهی میگم اسپرم ضعیف 

گاهی میگن بی دلیله و طبیعیه 

گاهی میگن به دلیل نقص تقسیمات کروموزومی تو مراحل اولیه ی هست 

2810