2777
2789
عنوان

قرص مونته لوکاست ده کسی ب بچش داده

232 بازدید | 32 پست

من چندماه پیش بچم و بردم دکتر آلرژی داشت دکتر گوش حلقی و بینی داد مونته لوکاست ۱۰ با یه اسپری گفت هر وقت سرما خورد از این نسخه بخر امروز رفتم بگیرم داروخانه گفت بابد ۵ بدی ولی دکتر ۱۰ نوشته بود موندم چ کنم

از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچتون چند سالشه؟من ایروکاست۵ میدم به دخترم که ۹سالشه

۷ سالشه قبلت یه ورق ۱۰ داده بود روز اول نصف بعد کامل دادم ب بچم زود هم خوب شد ۵ دادم یه بار سرخود خیلی دیر اثر داشت

خوب پس ۱۰رو اصلا نده. بعضی دکترها انگار وجدان ندارن بخدا.

گوشش خیلی التهاب داشت دکترش هم خیلی حساس بود نمیدونم

ببین من پریسال دو فصل تمام به بچه م مونته لوکاست میدادم پایینےرین دوزش یادم نیس چی بود. اسپری سرو فلو و اسپری ابی هم میزد مرتب.

ی فوق تخصص الرژی ک جز 3-4 نفر اول تمایرانه تو این زمینه دیدش گفت این الرژیه ولی اونقد شدید نیس. اینا علائم سینوزیتن. عوارض مونتی لوکاست شدیده.

کل پاییز زمستون این نکاتو رعایت کنه مریض نمیشه. از اوایل پاییز تا اواسط اردیبهشت هوای سرد رو تنفس نکنه. مدسم ماسک بزنه‌

هوای سرد به پیشونی نخوره.

حتی اگه مریض نیس با محلول اب نمک رقیق یا سرم شستشو کامل بینی رو بشوره و تخلیه. 

این که درست بشوره خیلی مهمه. و شستشو از بقیه موارد حتی مهمتره.

هر روز هم شربت لیمو عسل بهش بده این توصیه خودمه. انشالله بی دردسر این زمستون هم بگذره برا همه مون

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
گوشش خیلی التهاب داشت دکترش هم خیلی حساس بود نمیدونم

دختر منم متاسفانه همیشه گوشش همینطوری میشه.  ولی من ۵میدم و پزشک اطفالشم خدایی دستش انگار معجزه است. خدا حفظش کنه. ان شاالله خدا گل پسر شما رو هم در پناه خودش داشته باشه

2810