2777
2789
عنوان

قرص مونته لوکاست ده کسی ب بچش داده

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 32 پست
مطمئنی میشه نصف کرد؟ بعضی دارو ها نباید روکششون تا وارد معده میشه باز شه.ببین من پریسال دو فصل تمام ...

ببین این همه ننوشتم نخونده لایک کنی ها... بخون و عمل کن. 6 سال عذاب پشت این پسته🤧🤧😮‍💨

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
ببین من پریسال دو فصل تمام به بچه م مونته لوکاست میدادم پایینےرین دوزش یادم نیس چی بود. اسپری سرو فل ...

اخه بچه هرروز نمیتونه ماسک بزنه. دخترم پارسال کلاس اول بود‌ خداشاهده از روز اول بدون ماسک یک روزم نرفت ولی  ۱۹مهر بستری شد با حال بد .پسر کوچیکم هم ازش گزفت اونم بستری شد. فکر کن یه هفته من تک و تنها بالا سر اینا از این تخت به اون تخت بودم. تا آخر سال بازم ماسک و مراقبت شدید و الکل و اب نمک ... ولی یه دو سه روز خوب بود دوهفته تو خونه حالش بد بود . خلاصه پارسال پوستم کنده شد. 

امسال دل تو دلم نیست. تا حالا دوبارم سرما خوردن😫

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر من الان داره میخوره

یک ماه پیش سرماخورد ولی تا چند روز پیش سرفه های شدید داشت بردمش دکتر این قرص و داد بهتر شد شکر خدا

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
اخه بچه هرروز نمیتونه ماسک بزنه. دخترم پارسال کلاس اول بود‌ خداشاهده از روز اول بدون ماسک یک روزم نر ...

لعنتی ی ویرووس تو کلاس میافته همه مریض میشن .

بچه منک دو ساله مادک میزنه. بهش گفتم فقط تومسیر رفت و زنگ تفریح هایی ک هوا سرده بزن. تو کلاس پایین میده. هدف اینه هوای سرد مستقیم وسرد مجاری تنفسی نشه شما جایگزینی ب جای ماسک پیدا میکنی اونو بهش بده. مث شال. ولی بهترینش همون ماسکه. شستشو هم هر شب قبل خواب و هر روز قبل مدرسه خودت کمکش کن داشته باشه.... توکل ب خدا

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
پسر من الان داره میخورهیک ماه پیش سرماخورد ولی تا چند روز پیش سرفه های شدید داشت بردمش دکتر این قرص ...

۵ میخوره یا ده لطفا می گید؟گل پسرتون چندسالشه

از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤
۵ میخوره یا ده لطفا می گید؟گل پسرتون چندسالشه

پسرم ۷ سالشه

۵ میخوره عزیزم

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
لعنتی ی ویرووس تو کلاس میافته همه مریض میشن .بچه منک دو ساله مادک میزنه. بهش گفتم فقط تومسیر رفت و ز ...

ان شاالله خدا حافظ بچه گلتون باشه. 

خداشاهده هرروز استرس این قضیه رو دارم‌ .همش میگم خوب خداروشکر ابان هم داره تموم میشه. هی روزها رو خط میزنم 

ان شاالله خدا حافظ بچه گلتون باشه. خداشاهده هرروز استرس این قضیه رو دارم‌ .همش میگم خوب خداروشکر ابا ...

مث منی..‌ من نذر گذاشتم امسال مریض نشن😌🙄😬🤫😁

ببین من پریسال دو فصل تمام به بچه م مونته لوکاست میدادم پایینےرین دوزش یادم نیس چی بود. اسپری سرو فل ...

بچه منم سرفه نداره معمولا گوشش التهاب پیدا می کنه ..اسپری فلوسینوز؟ابی چیه؟یعنی قرص پیش گیری هم می کنه؟؟؟

دختر منم متاسفانه همیشه گوشش همینطوری میشه. ولی من ۵میدم و پزشک اطفالشم خدایی دستش انگار معجزه است. ...

ممنون عزیزم خدا همه بچه ها رو حفظ کنه 💚من بچه گوشش عفونت نمی کنه التهاب پیدا می کنه کیپ میشه هی بینیش می کشه بالا🥲

ممنون عزیزم خدا همه بچه ها رو حفظ کنه 💚من بچه گوشش عفونت نمی کنه التهاب پیدا می کنه کیپ میشه هی بین ...

ممنونم ازتون. دخترم منم دکتر گفت بخاطر لوزه هاشه باید عمل بشه.(ولی من میترسم عملش کنم)😔😢 گوش درد شدید میگیره همین باعث تبش میشه و دیگه بیا و ببین

بچه منم سرفه نداره معمولا گوشش التهاب پیدا می کنه ..اسپری فلوسینوز؟ابی چیه؟یعنی قرص پیش گیری هم می ک ...

اره قرصه جلو ترشح خلط و ... رو میگیره . تجمع خلط هست ک باعث تجمع و تکثیر ویروس میشه. ولی توصیه این دکتر در کل شستشوی مرتب به جای قرص هستت. اون میگفت مریض هم نیست هر 3،4 ساعت یه بار خوب مجاری تنفسی رو بشوره. قرص عوارض زیافی داره مخصوصا این که مونته لوکاست دارویی که حداقل دو هفته تا 6 ماه تجویز میشه

ممنونم ازتون. دخترم منم دکتر گفت بخاطر لوزه هاشه باید عمل بشه.(ولی من میترسم عملش کنم)😔😢 گوش درد ش ...

با دو سه تا دکتر مشورت کن اگه لوزه س واقعا عمل کن.هم رو  راحت میشی هم اون بچه. عمل سنگینی نیس

با دو سه تا دکتر مشورت کن اگه لوزه س واقعا عمل کن.هم رو راحت میشی هم اون بچه. عمل سنگینی نیس

ایخدا از فکرشم فرار میکنم. اخه دست تنهام هیچکی رو ندارم. ان شاالله امسال تموم بشه تابستون برم پیش مامانم اونجا . اگر خدا بخواد

ایخدا از فکرشم فرار میکنم. اخه دست تنهام هیچکی رو ندارم. ان شاالله امسال تموم بشه تابستون برم پیش ما ...

انشالله

2810