2777
2789
واسه فروختن طلاهای خودش باید از شوهرش اجازهمیگرفت؟

طلاهارو شوهرش گرفته بود واسش خودش که سرکار نمیره که پولی داشته باشه بده طلا 

طبیعتاً شوهرش وقتی فهمید زنش کلی طلا فروخته باهاش لباس خریده باهاش جنگ و دعوا گرفت جوری که کل طایفه فهمیدن دعوا ها به خانواده ها کشید شوهرش هر تیکه طلا رو با زحمت زیاد و عرق ریختن خریده بود داده بود دست زنش چون بهش اعتماد کرده بود بنابراین من فکر نمیکنم طلاها برا زنش بوده باشند هر چند که دختره فامیلمونه اما من حق رو به شوهرش میدم خصوصا که بخور نمیر زندگی میکنن و حتی خونشون هم مستاجریه

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
طلاهارو شوهرش گرفته بود واسش خودش که سرکار نمیره که پولی داشته باشه بده طلا طبیعتاً شوهرش وقتی فهمید ...

شما وقتی هدیه میدید به کسی هر وقت خواستید میرید

پس میگیرین؟

خب چرا عرق ریخت طلا خرید داد دست زنش

میذاشت پیش خودش 

اگه بهش هدیه داده دیگه حق اعتراض نداشته

من شوهرم طلا بهم هدیه میده

دیگه کاری نداره ببخشم یا بذارمشون

میگه مال خودته

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما وقتی هدیه میدید به کسی هر وقت خواستید میریدپس میگیرین؟خب چرا عرق ریخت طلا خرید داد دست زنشمیذاشت ...

خب اونا توافق کرده بودن با اون طلاها خونه بگیرن اون طلاها و امانت گذاشته بوده طبیعتاً این خیانت در امانت بوده 

اما همسر شما به شما توافق کرده که طلاها برا خودتونه هر کار میخاید کنید 

البته به نظرم تو زندگی مشترک آدم یه جاهایی حتی بر خلاف میلش مجبور میشه از خودگذشتگی کنه چون فقط زندگی خودش نیست زندگی شوهر و بچه هاش هم هست خونه داشتن ماشین داشتن میشه رفاه یه زندگی راحت تر البته من دختره رو میشناسم شوهرش بهش پول هم می‌داده نه که نداده اون رفته طلا فروخته از شوهرش هم پول می‌گرفته اما خب خودش تو فکر نبوده حالا خرج زیبایی کردن خوبه اما خرج لباس کردن خیلی احمقانه هست با پول طلا 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
خب اونا توافق کرده بودن با اون طلاها خونه بگیرن اون طلاها و امانت گذاشته بوده طبیعتاً این خیانت در ا ...

در اینصورت مقصر بوده.

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

واسه فروختن طلاهای خودش باید از شوهرش اجازهمیگرفت؟

خب اگه مرد بره ماشین زیر پاشو بفروشه برای خودش هزینه کنه دیگه مشکلی نداره

اخه این چه طرز فکریه

صورت مساله پاک میشه ولی مشکل سرجاشه 

ایشون باید مشکل و حل کنه عزیزم

خب اگه مرد بره ماشین زیر پاشو بفروشه برای خودش هزینه کنه دیگه مشکلی ندارهاخه این چه طرز فکریهصورت مس ...

حالا نکه مردا اگه بخوان از اینکارا بکنن

از خانمشون اجازه میگیرن چه مقایسه ای کردی😐😐

طلا اگه هدیه باشه مشکلی نیست بره بفروشه

اگه شوهرش به قصد پس انداز بهش سـپرده

نباید بدون اجازه بفروشه

البته اگه مرد و زن هر دو کار کنن

موضوع فرق میکنه باز

زن از سهم خودش میتونه خرج کنه

در اینصورت مقصر بوده.

قطعا که بوده چون هدف از طلا جمع کردنه خریدن خونه بوده

حالا نکه مردا اگه بخوان از اینکارا بکنناز خانمشون اجازه میگیرن چه مقایسه ای کردی😐😐طلا اگه هدیه باش ...

عزیزم طلاشم فروخت پولشم تموم شد برای مشکلات بعدی چکار کنه

منظور حرفم اینه باز شما ی چیز دیگه میگی

عزیزم طلاشم فروخت پولشم تموم شد برای مشکلات بعدی چکار کنهمنظور حرفم اینه باز شما ی چیز دیگه میگی

مقصر کیه عزیزم؟

اگه شوهرش تأمینش کنه

چرا باید همچین فکری بکنه

پوست هم مهم به خودش

نرسه همین شوهرش ازش 

زده میشه که پیر شدی

زشت شدی و....