2777
2789

دکتر رفتین یا خودتون از درد متوجه شدین سنگ دارید؟

دیشب کسی نبود و به وقت گریستن ، جز صفای آینه همدم نداشتم ، عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مایعات فراوان بخور

بله درد داره ولی فکر کنم بتونی بری پیش متخصص و آمپول مسکن برای سنگ کلیه بزنی من همین کارو کردم تا دردش کمی آروم شد

آدما شبیه حرفاشون نیستن، از جدی گرفتنشون بپرهیزید.👌🏼💙

مایعات فراوان بخوربله درد داره ولی فکر کنم بتونی بری پیش متخصص و آمپول مسکن برای سنگ کلیه بزنی من هم ...

رفتم دکتر،قرص و دارو بهم داد 

ممکنه بزرگتر شه اگه نیوفته؟

سونو گرفتم عزیزم

سنگ ۵ میل درواقع سنگ ریزه حساب میشه که دفع کردنش سخت نیست اصلا . در دو حالت سنگ خطرناکه یکی این که تو حالب گیر کنه ، یکی هم اگر توی مثانه گیر کنه . تا چند روز اصلا گوشت قرمز، نمک ، نوشابه ، لبو مصرف نکنین ، آب ۸ تا ده لیوان بخورید . قطره سنکل از داروخونه بگیرین 

دیشب کسی نبود و به وقت گریستن ، جز صفای آینه همدم نداشتم ، عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم
سنگ ۵ میل درواقع سنگ ریزه حساب میشه که دفع کردنش سخت نیست اصلا . در دو حالت سنگ خطرناکه یکی این که ت ...

هم دارو هم قطره استفاده میکنم عزیزم،ممکنه اگ دفع نشه بزرگترشه تو کلیه؟

هم دارو هم قطره استفاده میکنم عزیزم،ممکنه اگ دفع نشه بزرگترشه تو کلیه؟

نه عزیزم دفع میشه 

آب زیاد استفاده کنین ، طناب هم بزنین راحت تر میتونین دفع کنین

رفتم دکتر،قرص و دارو بهم داد ممکنه بزرگتر شه اگه نیوفته؟

به احتمال زیاد میفته عزیزم و بزرگتر نمیشه نگران نباش. 

فقط اون داروهایی که داده رو بخور چن روز دیگه تا چن هفته دیگه میفته

الان هنوز داخل کلیه هست یا اومده توی حالب؟

آدما شبیه حرفاشون نیستن، از جدی گرفتنشون بپرهیزید.👌🏼💙

ممنونم

خدا سلامتی بده عزیزم

مواد غذایی سنگ ساز هم نخورید تا یه مدت

2810