2777
2789
عنوان

کار بدی کردم ایا

97 بازدید | 9 پست

دوستم تو اینستا با یه پسره اشنا شده از قضا پسره دوست یکی از همکلاسی های دانشگامونه اما تو دانشگاه ما درس نمیخونه کلا بچه های دانشکده ما به شدت خاله زنکن این همکلاسمونم اکیپ داره و از همه خاله زنک تر...امروز دوستم با همون پسر اینستاییه قرار گذاشت در دانشگاه ما, نیم ساعت بعدش کلاس داشتیم قرار شد نیم ساعت حرف بزنن یه گوشه کناری بعد دوستم بیاد بریم...این اقا پسر اصرار شدید داشت که دوستم بره تو ماشین من نذاشتم حقیقتش ترسیدم دستمالیش کنه...خلاصه اینا رفتن حرف بزنن نیم ساعت شد یک ساعت و نیم هر چی به دوستم پی ام دادم جواب نداد بماند که اطراف دانشگاه چقدر تیکه شنیدم و اذیت شدم یکی دیگه ول کن نبود خلاصه هم اعصابم از دست دوستم خورد بود که منو کاشته هم از دست این مزاحما، اطراف دانشگاه ما اصلا جو مناسبی نداره کلا دانشجوهای پسرش خیلی هیزن.. بعد از یک ساعت و نیم دوستم زنگ زد که بیا فلان جا من فکر کردم پسره رفته بدم میاد وسط قرار ملت باشم😅 دیدم نه هستش اعصابم بخاطر حرکت دوستم و مزاحما خورد بود به دوستم گفتم پنج دقیقه دیگه دیر تر زنگ میزدی میرفتم‌سر کلاس...پسره هم گفت ببخشید من ندوستم شما باهاشی...در صورتی که میدونست..یه اشکال نداره سرد بهش گفتم دوستم گفت برو اون پایین یعنی تو برهوت دانشگاه اونجا کسی نیست اذیت کنه ..متاسفانه اونجام‌یه ماشین بهم گیر داد که شستمش.....اینم بگم پسره الکی به دوستم گفت که از دوستش که با ما کلاس مشترک داره شنیده کلاسمون کنسله که دروغ بود و غیبتمون سه جلسه شد...کلا سر این با پسره سرد برخورد کردم چون دوست فضولش اگه میشنید من با این گرم گرفتم ابرومو تو دانشکده میبرد ترجیه دادم سر سنگین باشم..و دوستم میگه پسره گفته این دوستت اعصاب نداره انگار دعوا داشت و سر این که نذاشتی تو ماشینش بشینم بدش اومد..منم گفتم من سگ هار نیستم دلیل داشتم برای اعصابم خرابیم ودلیلی هم نمیبینم با این پسره گرم بگیرم....الان کارم اشتباه بود از اولش یعنی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دفعه دیگه خودتو قاطی هیچ کاری نکن که اذیت بشیمی‌رفتی داخل ساختمون دانشگاه،میشستی سرکلاست تا دو ...

خواستم این کار رو کنم دوستم ناراحت شد گفت چرا ولم میکنی ..خودش منو قاطی میکنه به خدا😅

خواستم این کار رو کنم دوستم ناراحت شد گفت چرا ولم میکنی ..خودش منو قاطی میکنه به خدا😅

خب اون که تو رو ول کرد تو خیابونای اطراف دانشگاه و ناراحتم شدی 

خب بزار اون ول بشه و ناراحت باشه 

کی از تو مهمتره دختر؟

خب اون که تو رو ول کرد تو خیابونای اطراف دانشگاه و ناراحتم شدی خب بزار اون ول بشه و ناراحت باشه کی ا ...

درست میگید بهش گفتم دفعه بعد من دیگه نیستم ناراحت نشی

دوستم دوستم دوستم اسی به تو چه که خودتو وارد رابطه دوستت میکنی مگه صلاحشو نمیخاستی گفتی نشناخته سوار ماشینش نشو تازه همون دوستت طرفداری اون پسر عریبه رو بیشتر از تو که دوستشی میکنه از درس و کلاس که انداختنت پسره هم دروغگوعه تازه اشناهم هستی بابا ول کنن یه حرف بزا خودت درس میکنی این اگه دوست بود تورو به امون خدا ول نمیکرد انقدر سختی یکشی براش تهشم قدرتو ندونه انقدر خودتو واسه دیگران و رصایتشون فدا نکنه ول کن فدرک بزار ناراحت بشه دوستی دوطرفس تو بامرامی و بامعرفت  ولی حق ندارب دیگه خودتو تو هچل بندازی واسه هیچکس حتی اگه دوست واقعی باشه

درسته شد بار اخرم

افرییییین چبببین اگه یروز یکی اینحرفهارو بهم میزد شاید جدی نمیگرفتم شایدم میگرفتمو کلی جلو میفتادم و مورد دووم خیییلی مطمئنم  یروز چشاتو باز میکنی میبینی خیلی چیزا رو واسه بی ارزش ترین ادمها دادی رفته پس دوستی باادمهای خوب کن خط قرمز داشته باش وواسه رصایت اونا از خودت نزن اینها تجربه شدسا مرام معرفت تورو دوست دارم ولی فک میکنی اسمت دوسته باید همه کار بکنی اسمت دوسته باید از خودت بزنی تااون راصی باشه ن اینجور نیست اصلا تو قدر خودتو بدون وواسه خودت ارزش قایل شو چون خوبتو میخام پس فردا تجربه نشه رات کاش یکیم به من میگفت