2777
2789
عنوان

جیغ کودک یازده ماهه

61 بازدید | 8 پست

سلام خانما.‌من یه دختر یازده ماهه دارم که الان دوماهه همش جیغ میزنه.هرجا میرم دنبالم میاد.میخوام غذا درست کنم میاد پایین پام میشینه جیغ میزنه.خیلی خسته شدم و عصبی.نمیدونم چیکار کنم.میشه راهنماییم کنین؟🥲

بغلش کن لباسشو دربیار بخوابون با یکم‌روغن ماساژ بده ببین اروم‌میشه یا نه بعدم یکم اب بهش بده

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.

در کل حواسشو پرت کن ببین چطور میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بغلش کنی ک جیغ نمیزنه دنبال مامانشه دیگ 

بچه منم همینه چسبیده بهم کلا

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
2805
ممنون عزیزم.بنظرم این روش خوبی باشه

خواهش میکنم عزیزم انجام دادی؟ نتیجه داد؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله انجام دادم.احساس میکنم خیلی بهتر شده.انگار توجه منو همش میخواست.اینجوری ارامش گرفت.ممنونم

قربونت عزیزم. خداراشکر

1
5
10
15
20
25
30
35
40