2777
2789
منم از سزارین میترسم قبلی رو طبیعی بودم خیلی خوب بود میترسم جفتم نره بالا ؛چند روزه زندگی برام کوفت ...

من حاضرم سزارین بشم خیلی بهتر از طبیعیه . 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من سر بچم پایینه بنظرم تو لگنه جفتمم خلفیه نمیدونم طبیعی میشه یا سزارین

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚

من رفتم خصوصی تا سز بشم تو دوس داری طبیعی باشی؟ 

اگه چاق نیستی ۹۰درصد سزارین راحتی خواهی داشت.

منکه به شدت راضی بودم و بهم خوش گذشت

میشه برا حل مشکل پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی...
2805
عالی هستی برای طبیعی

وای خدا کنه فقط

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚
عالی هستی برای طبیعی

اخه جفتم پایینه تو سونو نوشته

جمله اخرت الان دقیقا دغدغه من😑

من ۳۳ هفتم همش استرس دارم میگم خدایاااا چیکار کنم نرم یهو آبروم برههه خب انسانه دیگه دستامون نمیرسه و اینکه ادم نه میدونه کی باید بره ارایشگا ن میدونه بناعه کجا دردش بگیره مثله مرگه🤣🤣🤣یهو ادمو میگیره 

خدا کنه بره بالا ...من از سزارین بیزارم بر عکس خیلیا😅شما چند هفته ای عزیزم

من 26هفتم 

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
حالا من در به در دنبال اینم چطور سزارین بیارم ولی دکترم میگه طبیعی با اپیدورال برات تزریق میکنیم نمی ...

ای خدااا...من مشکلم اینه اصلا دوست ندارم سزارین ....من سر اولی طبیعی بودم درسته درداش وحشتناکه یکی دو ساعت ولی بعد زایمان دیگه تمومه همه دردا و زود سرپا میشی  

2810