2777
2789
عنوان

اگه مهمونتون بگه میخام سگمم بیارم چ میگین بهش😐

| مشاهده متن کامل بحث + 7626 بازدید | 238 پست

هرگز هرگز میگم شرمنده من بشدت از سگ میترسم فوبیا وحشتناک دارم نیارش همین مونده سگ بیاد برینه به زندگیم من چندشم میشه بچمم رو همین فرش میخوابه به هیچ وجه اجازه نمیدم 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

میگم خودتم نیا

واقعا کسی ک گربه و سگ داره نمیتونم ارتباط بگیرم باهاشون

با اینک خودم عاشق گربم

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی حساسید بیرون دعوتشون کنید یا قطع رابطه کنید...حیوون خونگی برای افراد مثل عضوی از خانوادشونه خیلی پر توقعی هستش ک میخوایین نیارنش...دیگه خونه دعوتشون نکنید برید پارک مثلا

گاهی تشنه بمون ولی به بهونه تشنگی سم ننوش...
2805
ارهتا دو روز دیگه مشخص میشع میوفتن یا نه😒اوف چه بد شد😬😂حتما برو ترمیمش کن

نمیوفته نگران نباش😍

باید صبرکنم‌ ورم و زخمش از بین بره بعد برم‌ ببینم‌ترمیم‌میشه یا باید پاکش کنم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
به یورم

لطفا از تاپیکم بیرون باش یورتم باشه براخودت نگهدار 😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
قبول کن دو طرفس‌‌.وقتی کسی تاپیک کاشت ناخن و کاشت مژه و دوست پسر و...میزنه هم فکرای شما بهشون حمله م ...

من هیچ وقت به کسی حمله نمیکنم 

درک میکنم من خوشم نمیاد اون دوست داره پس به من چه 

ولیی اینجا خیلی بد برخورد کردن خب دوست نداره حیوون وارد خونش بشه دیگ حمله نداره

بروهی لرستانات❤️ لر بختیاری و لر ثلاث❤️ یعنی میشه دستشون رو شه🥹

سگ و گربه جاش تو خونه نیست 

این ظلم به حیواناتم هست چه برسه ادمها و بچه های اطرافیان

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
خب زن حسابی مجبوری باهاش رفت و امد کنی؟قطع رابطه کن😐

عزیزم من یکساله پامو خونش نزاشتم اون زرت و زرت زنگ میزنه میاد😐😐😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

اون شعور داشته زنگ زده اطلاع داده

شما به جای حرص خوردن اینجا و حمله ی عصبی بهت دست دادن، انقدر از خودت توان میدیدی که بتونی از حقت دفاع کنی و بگی خیر.

زبونی که اینجا گذاشتی چهل متر، نیم مترش میکردی برا میهمانت🫠

2810