2777
2789
عنوان

اگه مهمونتون بگه میخام سگمم بیارم چ میگین بهش😐

| مشاهده متن کامل بحث + 7626 بازدید | 238 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه محفظه مخصوص دارن اکثرا اگه کوچیک باشه سگش میزارنش اون تو میتونی بگی در نیاره

یااینکه بگو بچه هام میترسن لطفا نیار سگتو باخودت اونم بهش برمیخوره نمیاد که بهتر نیاد

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

عزیزم موی سگ تاحالا کسیو نکشته ولی موی انسان میکشه🤣

اونم خدا خلق کرده درست نیست احساس برتری زیاد کنی و اینجوری صحبت کنی راجبش

شما میتونی به میهمانت بگی من دوست ندارم و خوشم نمیاد، تنها بیا،همین

دیگه تصمیم با خودشه یا میاد یا نمیاد

2805

اصلا کسی ک سگ داره رو چرا دعوت کردی؟؟؟ حالا نیارتشم کل هیکلش موی سگ و کثیفیه ... من حیوان مورد علاقم سگه و خودمون هم داریم ولی توی ی زمین بغل خونمون نگه میداریم حتی تو حیاطم نیست .‌ بغل مغلم نداریم شوهرم با دستکش بهشون غذا میده

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
بگو مثل سگ از سگ میترسم

این حرفها رو از کجا میارین😂😂😂

از یه سنی به بعد غمها دیگه برای نرسیدن و نداشتن نیست..!! بلکه برای اینه که اون زمانی که واقعا میخواستی،نرسیدی و نداشتی و حالا که رسیدی و داری، میبینی چقدر غم انگیزه که دیگه هیچ مزه ای نمیده...

ازت حرصم گرفت یه نه نتونستی بهش بگی... بعد میای اینجا خودتو خالی کنی،اگه مادر خوبی باشه بخاطر بچه هات هم که شده نباید اجازه بدی بیاره،من بچم خط قرمزمه،طرف بخواد ناراحت هم بشه مهم نیست برام اصلا

خدایاشکرت❤️🙏
خب وقتی زنگ زده یعنی شعورشو داشته اجازه بگیره. باید میگفتی نه

روم نشد باهاش رودروایسی دارم اجازه نگرفت گفت میخام سگمم بیارم ینی من چ اجازه بدم چ نه اون کار خودشو میکنه😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

رو درواسی رو بزار کنار بگو نمیتونی سگت رو بیاری ایشالا ک بهش بربخوره و خودشم دبگه نیاد خونتون چقدر چندشن بعضیا

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
2810