2777
2789
عنوان

بچه دار شدن و پشیمونی

246 بازدید | 22 پست

توروخدا نگو ناشکری..

همیشه فکر میکردم زندگی با بچه خیلی شیرین تر میشه..ولی در مورد من کلا برعکس بود نمیدونم‌ در مورد منه یا کلا همه همینن..تو این چهار ماه یک شب این بچه راحت نخوابید.اول که کولیک بود..الانم که میگن پسرفت خواب.واقعا بیخوابی و‌رسیدگی به بچه من و همسرم و از هم دور کرده..همش میگم اشتباه کردیم زندگی عاشقانه و خوبمون خراب شد.اینقد افسردگی بهم فشار آورده بارها خواستم خودکشی کنم.دیشب همسرم کلی گریه کرد گفت خواب دیدم کچل شدی اسمشو نبره سینه گرفتی توروخدا بریم ماموگرافی..مالی هم به هم ریخته همه چی..از بعدِ ب دنیا اومدنش فقط بدبیاری..مگه نمیگن بچه برکت رحمت نعمته..پس کو خدا؟همیشه سعی کردم آدم بهتری بشم به همه کمک کنم انرژی بدم ولی واقعا بریدم..همش خونه مامانمم دورم ازش..نزدیکم هستیم جفتمون بیخواب..هممممش میگم بهتر میشه بهتر میشه..اما....

دوسال پیش دوستمو از دست دادم..بعده ۱۰سال بچه دار شد اما اسمشو نبره خون گرفت بچش یه سالش بود خودش پرکشید..الان با این خواب همسرم واقعا ترسیدم..واقعا بچه‌ این بود؟?؟؟؟؟؟

همینه

کاش قبل بچه دار شدن منطقی تر به وظایف و توانایی خودتون نگاه میکردین

و کاش بقیه م که میخوان بچه دار شن اینو بخونن

نمیدونم چرا میگن بچه دار شدن جالبه و خوبه، همش زحمته تهشم میره مستقل و جدا میشه

کاش من خدا بهم بچه بده امسال

کجل بشم 

مثل خر بشم اصن 

فقط خدا منو لایق مادرشدن بدونه

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...🌱👼🏻♡خدا با تمام وجودم دلم میخواد مامان بشم😔خدایا خودت دیدی چقد شکستم چقد نابود شدم💔😭کی میخوای جاشو سبز کنی؟؟؟؟؟خدایا توروخدااااااااااا🥺😩میشه برام دعا کنید مامان بشم؟🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

بچه زندگی رو کاملا برعکس میکنه و مشکلاتشون هر چه بزرگتر بشن بیشتر میشه 

این خرافات باور نکن و همش به خاطر بی‌خوابی و استرس روانتون بهم ریخته مگه با خواب دیدن آدم مریض میشه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

عزیزم طبیعیه 

شما که اینهمه صبر کردی چندماهم صبر کن درست میشه 

نهایت تا یه سالگی اینقدر بدقلقه 

دوستمم پیمونه عمرش سراومده بود روحش شاد

نمیخواد اینقدر انرژی منفی باشی و آه و ناله کنی هیچیت نمیشه انرژی منفیارو به سمت خودت جذب نکن 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

کاملا شرایطتون رو درک میکنم

همه با یه امید و آرزویی بچه دار میشن

ولی خب هبچکس بهمون نگفته بود که بعدا قراره همهههههه چیز تغییر کنه و هیچ وقت هم برنگرده به شرایط قبل…

بهترین کار اینه که پیش مشاور بری باهاش صحبت کنی راه کارهاش رو اجرا کنی ارتباطت با خدارو بیشتر کنی منم افسردگی بعداز زایمانم رو فقط با خدا درمان کردم ماه ها زجه میزدم شبا روحیه و قوت برام نموند شیرم خشک شد بچه ام نتونست بخوره و کلی مشکلات دیگه… من هر شب مفاتیح رو باز میکردم هر دعایی میومد زیر دستم میخوندم و گریه میکردم…

نفهمیدم چجوری خوب شدم ولی میدونم معجزه‌ی خدا بود واقعا ….

الهی که زودتر شرایطتتون بهتر بشه❤️ بیشتر مراقبه خودت و روحیه ات باش

بچه همینه دیگه،یه کوچولو موچولو با دست وپاهای کوچیک مدام بهت احتیاج داره،به نظر نیاز به مشورت یا مشاور داری شما،شاید افسردگی پس از زایمانه،از کسی کمک بگیر و به این فکر کن که خودش نخواسته بیاد،شماها دعوتش کردین،تا دو سال خیلی به ما نیاز دارن و بعدش کمتر میشه تاوحدودی

من معجزه را فردی می‌ناممکه می‌شود در آغوششعالم و آدم را از یاد بُرد

ای جانم حق داری بیا بغلم و یه دل سیر گریه کن تا خالی بشی ....کاش پیشت بودم و کمکت میکردم یه روز میرفتی بیرون با شوهرت دوتایی یه بادی به سرتون میخورد ...عزیزم بچه داری سخته همه اینو میدونن ...میگن درست میشه بله درست میشه ولی دقیقا بعد از یکسالگی ....دختر خوب تو باید خونه و زندگی و بچت را مدیریت کنی ....کاش باهمسرت بری مشاوره ، شما دچار افسردگی بعد از زایمان شدی و به دیدگاهت همه چی بدو افتضاح شده ....

اوضاع مالی برای بیشترما بهم ریخته ،کاری به بچه تونداره اون هم ی ادم طفل معصوم مثل بقیس ...کلیپهای انگیزشی و شکر گذاری را گوش بده ، معانی سوره های قران را بلند تو خونت پخش کن ، از کائنات کمک بخواه و تمرکزت را بذار روی بهترکردن روابطت با همسرت ....بیشتر سعی کن به خودت برسی، مکمل بخوری، حمام بری ، یه کمکی هم باید داشته باشی ....ای کاش از کسی کمک میگرفتی ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

عزیزم بعضی دوستان راس میگن اول دیدتون باید با زمان بدون بچه و با بچه فرق کنه دوران بدون بچه یه شیرینی هایی داره دوران بچه یه شیرینی نوعشون فرق داره نمیشه بچه دار بشی و دوس داشته باشی هروقت دوس داشتی عشقولانه داشته باشی ببین من تقریبا پنج سال اول زندگیمون تفریحات متفاوت داشت هرکاری دوس داشیم میکردیم ولی از یه جایی به بعد احساس نیاز به بچه که تو وجود همه تقریبا هست تو ما هم به وجود اومد بچه کمی شیرینی داره و خیلی سختی و این شیرینی اونقدر شیرین هست که تمام اون سختی ها رو آسون میکنه عزیزم شما اول مطمئن شو افسردگی بعد زایمان نشده باشی چهار پنج ماه اول بچه چون نه زیاد میخنده نه خیلی اون شیطونی های بعد شش ماه رو داره خیلی زحمت داره کولیک و اینا بعد شش ماه تموم میشه ولی بعدش انقد آروم میشن عاشقشون میشی من دیدم بچه کولیکی واقعا واسه پدر و مادر اعصاب نمیذارن اینجا پره از مادرانی هس که تجربه هایی مثل شما دارن تاپیک بزن و از تجربیاتشون استفاده کن یا جست و جو بزن کلی تاپیک هس در مورد نوزدان ولی اولین کارت آگاهی هست که دیدت رو عوض کنی و مشکلات و سختی های بچه داری رو پذیرش کنی اگه این کار رو بکنی اتفاقا خیلی آرامش کیاد تو زندگیتون در مورد افسردگی بعد زایمان حتما پیگیر باش ببخشید زیادی طولانی شد دوس داشتم کمکی کرده باشم ان شاءالله حال دلتون به زودی خوب بشه بچه داری قشنگی هاش رو هم بهتون نشون بده

2810