2777
2789
🤣🤣🤣فکر کنم کردم

خخخ شک نکن😂

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ۱۷❤️میگم انومالی رفتید؟ خیلی استرس داره؟

آره هفته پیش رفتم 

مردم از استرس چهل بار رفتم دسشویی با اینمه آب زیادی نخورده بودم آخرم مثانه م پر بود البته ی بار رفتم بچه تو وضعیت خوبی نبود بار دوم مثانه پر بود دکتر گفت چرا نرفتی سرویس گفتم یکسره رفتم گفت جرا این قدر استرس داری گفتم هم دکتری که شما رو معرفی کرده استرس داده بهم هم سقط مکرر هستم 

خداروشکر همه چی خوب بود

لطفا واسه کسی که خیلی سختی کشیده ولی الان تو سخت ترین روزهای زندگیشه دعا کنید 
چنان شدید بود گفتم الانه یچی بشهاما فقط دل خودم درد میکنه 🤣😩

نگران نباش

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

آره هفته پیش رفتم مردم از استرس چهل بار رفتم دسشویی با اینمه آب زیادی نخورده بودم آخرم مثانه م پر بو ...

ای جانم خوشحالم همه چی خوب بوده❤️❤️ برام دعا کن

البته من ان تیم خوب بود ولی خب اینا غول مراحل بارداری اند تا زایمان که غول اخریه

ای جانم خوشحالم همه چی خوب بوده❤️❤️ برام دعا کنالبته من ان تیم خوب بود ولی خب اینا غول مراحل بارداری ...

عزیزم ان شاءالله که تا آخر همه چی خوب باشه واسه همه باردارا و به سلامتی بغلش بگیری 

لطفا واسه کسی که خیلی سختی کشیده ولی الان تو سخت ترین روزهای زندگیشه دعا کنید 
اره دراز میکشی اینجوری نیست😩

😁😁😁 حالا مونده تا زایمانت چیزای عجیبی مبینی..من 28هفتم الان دنده هام ب معدم و گوشتای دلم فشار میاره بقدری ک میخام با مشت دنده هامو خورد کنم راحت بشم

😁😁😁 حالا مونده تا زایمانت چیزای عجیبی مبینی..من 28هفتم الان دنده هام ب معدم و گوشتای دلم فشار میا ...

وای قودا😓🥺❤️ ما زنا چقدر سختی میکشیم اخرش همه جا میپرسن

اسم پدر😩