از رو بی عقلی رفت بدهی بالااورد طرف رف شکایت کرد محکوم کرد اینو .اینم تابحال هرچی سرویس طلامو ۲روز بعد عروسیم فروخت نخرید زبونشم دراز بود ک مال خودم بود فروختم فقط۱۴گرم طلا دارم الانم چششو دوخته اونو بده بدهی راحت شه .ی خونه قولنامه ای داریم جون ب جونشم میکردی تااخر عمر ب نامم نمیزد اگ بزور طلامو خاست میگم خونرو بزن ب نامم تا طلارو بدم بعد ک طلارو خریدی خونه رو برگردونم ب اسمت.
امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید میکنید، کمک میکنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد میتواند برای فرزندش آن وسیلهای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
آفرین بگو خونه رو اندازه سهم طلاها بزنن به نامم فقط میخواد تو رو خالی کنه
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود