2777
2789
عنوان

مامانا سوال دارم

45 بازدید | 6 پست

مامانا من دخترم ۱۵ روزشه 

همون طور ک مطالعه کردم و دکتر گفت باید دو سه ساعت ی بار بیدار شه شیر بخوره بیدار نمیشه

شیش ساعت می خوابه دو ساعت سه ساعت پا میشه هم بازی می کنه هم گریه می کنه هم شیر می خوره هم دسشویی می کنه بعد دوباره می خوابه

نرماله ؟

لطفاً ی کاری کن بهت افتخار کنم ، باشه؟!🥺د‌‌وام دوام بانوی من! عظمت و افتخار در استمرار است و دوام..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۶ساعت میخوابه؟؟؟

بیدارش کن شیر بده خدایی نکرده کار یه دفه میشه قندش میفته تو خواب

تا یکی دوماهگی حواست باشه

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
2805
سعی کن بین خواب بیدارش کنی هر دو ساعتاین کار خیلی روی وزن گیری نوزاد اثر داره

انقد خوابش سنگینه ها 

باشه عزیزم 

مرسی ازت

نگران نباشم ک این جوریه؟

لطفاً ی کاری کن بهت افتخار کنم ، باشه؟!🥺د‌‌وام دوام بانوی من! عظمت و افتخار در استمرار است و دوام..
۶ساعت میخوابه؟؟؟بیدارش کن شیر بده خدایی نکرده کار یه دفه میشه قندش میفته تو خوابتا یکی دوماهگی حواست ...

اره به خدا 

آخه پا نمیشه ک 

آنقدر خوابش سنگینه 

بردم دکتر گفت خوش خوابه

انقد خوابش سنگینه ها باشه عزیزم مرسی ازتنگران نباشم ک این جوریه؟

برای بیدار شدنش کف پاش رو ماساژ بده

کنار گوشش رو ماساژ بده

ورزشش بده

پسر منم خیلی خواب سنگین بود اینجوری بیدارش میکردم

درضمن مبارک باشه قدمش خیر باشه

نه ولی دکتر بردیش بپرس از دکتر که وزنش چطوره