2777
2789
عنوان

مادرشوهرم زنگ زد

12441 بازدید | 133 پست

پیرو تاپیک‌های قبلیمه. در جواب دوستان که پرسیده بودن.

مادرشوهرم صبح زنگ زد گفت دارید چکاردمیکنید با زندگیتون. زندگی مشترک برای اینه از تنش‌های بیرون ارامش بگیرین نه اینکه یه تنش به اونا اضافه کنید. به جا اینکه ادم امن هم باشین دنبال آتو از هم میگردین همدیگه رو اذیت کنید. بشینید یه فکر درست و حسابی برای زندگیتون بکنید این شکلی نمیشه و این حرفا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادرشوهرت خیلی قشنگ راهنمایی کرده👌🏻

شما چی گفتی؟

بهش میگفتی که شما فقط ابراز ناراحتی کردید و بخاطر زندگیت کوتاه اومدی الان همسرتون دیگه دست بردار نیست و رفتارش عوض شده🤦🏻‍♀️

احتمالا همسرتون احساس می‌کنه شما اونو کنترل میکنیدوبهش اطمینان ندارید، هم بخاطر مسائلی که دفعه قبل با همکار خانومش داشتید وهم این خانومی که باهاش قبلنا عکس گرفته،والان زده به سیم آخر،ببین شما از یه مشاور خوب و معروف مشورت بگیر ودر مورد مشکلات پیش آمده تون باهاش صحبت کنید،از من به شما نصیحت هیچ وقت از مشکلاتتون پیش دوستا وهمکاراتون نگید ،انشالله مشکلتون به این زودی حل میشه،شکر خدا شما خانوم عاقل وفهمیده ای هستی وهم اینکه همسرتون هم از اون دسته مردایی که لجوج خودخواه وبی منطق باشه، نیست، واین رفتاراش هم بخاطر اینه که هر کاری می‌کنه که به شما ثابت کنه دوستتون داره و شما براش مهمیدولی حس می‌کنه شما بهش اطمینان ندارید،وبه همین دلیله که بهم ریخته عصبیه،به خودتون فرصت بدید موضوع رو زیاد کش ندید روابطتون خوب میشه ،یکی دوسال اول زندگی از این برخوردا هراز چند گاهی شاید پیش بیاد، اما همینکه شناختتون ازرفتارای همدیگه بیشتر بشه این مسایل کمتر پیش میاد مهم اینه زیاد یه مشکل رو کش ندید ونگذارید مشکلات بیرون و رفتار وحرفهای اطرافیانتون  زندگی رو براتون سخت کنه

بعد از مدتها اومدم تو کاربریت ناراحت شدم از این اتفاق

ولی تعجب میکنم چرا این حرفو میزنی

تو تمام کارهای ممکن برای نابودی یه رابطه رو انجام دادی

بعد میگی‌ یهوووو اونم بی دلییییل شوهرت جادو شده و میخوای بری پیش دعا نویس

مطمعنی باسوادی؟؟؟

تو نیازهای شوهرتو همیشه نادیده میگرفتی به جاش به گوشت و مرغ مادر سمی ت و مسخره بازیاش میچسبیدی و همیشه اونو اولویت قرار میدادی

اون همه پدر و بردارت به شوهرت توهین کردن ولی حاضر نبودی بخاطر رابطه ت با خونواده ی سمی ت قطع ارتباط کنی

با اینکه نیاز مالی نداشتی و پدرمادرشوهرت تامینت میکردن ولی هی رفتی سرکارمیتونستی نری چون نیازی نداشتی و همیشه خسته و کوفته بودی و انرژی برای شوهرت نداشتی

شوهرت یه زن شاد میخواست که باهاش با خوشبختی زندگی کنه ولی با این که میدونستی افسرده ای زیاد به اندازه کافی برای شکست افسردگیت تلاش نکردی

یا اینکه عوض اینکه از زندگی‌الانت لذت ببری هی چسبیدی به گذشته ی شوهرت. حتی پاک ترین ادما تو گذشتشون یه شیطنتی داشتن ولی مگه تو ول میکردی؟

شوهرت سنگ نیست اونم آدمه هر کی بود کم میاورد

فکر کردی چون خدا یه لطفی بهت کرده و تو رو تو از اون شرایط به این شرایط آورده دیگه تا ابد همین شکلیه؟

قبول کن ناشکر بودی

این اتفاق باید میفتاد که یه تلنگر باشه برات تا به خودت بیای و جبران کنی اشتباهات گذشتت رو

ولی ماشالللللاه مثل همیشه بدترین راه حل ممکن رو انتخاب میکنی و میری پیش دعانویس

واقعا باعث افتخاری

چقدر خوب که نی نی سایت هست و فهمیدم که مردم راست میگن که دکترای مملکلتمون هیچی حالیشون نیست

با اینکه واقعا حرص دراری ولی برات دعا میکنم مشکلت حل بشه و خوشبخت بشی

بعد از مدتها اومدم تو کاربریت ناراحت شدم از این اتفاقولی تعجب میکنم چرا این حرفو میزنیتو تمام کارهای ...

چقد شما تلخی 

یه کم لطف کنین روی لحنتون وقتی با آدمی که خودش الان ناراحت و غمگینه دقت کنین 

همه ی ما سرشار از خطا و اشتباهیم 

دقیقا مثل خود شما👌🏻

مهربون باشین هیچ کدوم ما عالم کل نیستیم نه من و شما و نه دکترها و نه هرکسی که ادعاشو داره♥️

چقد شما تلخی یه کم لطف کنین روی لحنتون وقتی با آدمی که خودش الان ناراحت و غمگینه دقت کنین همه ی ما س ...

بله اشتباه یه بار دوبار سه بار ولی نه دائم اشتباه!

این کاربری رو همه میشناسن حتی کاربری های قبلیش رو.

اونقدر زندگیشو‌با جزییات‌تعریف میکنه و خودشششش نظر دیگران رو میخواد!!!

یه بار میگه مامانم گند زد شوهرم سکوت کرد

یه بار بابام فحش داد شوهرم سکوت کرد

یه بار داداشم فحش داد شوهرم سکوت کرد

شوهرش‌ همیشه اولویت اخرش بود و همه اشتباهشو بهش میگفتن

بعد دوباره تاپیک جدید و همون حرفای همیشگی

بعد الان میگه شوهرم بی دلییییل عوض شده😆😆

اصلا به من چه 😆ایشالا خوشبخت و آگاه شه

کامنت قبلیمم براش ارزوی خوشبختی کردم

چقد شما تلخی یه کم لطف کنین روی لحنتون وقتی با آدمی که خودش الان ناراحت و غمگینه دقت کنین همه ی ما س ...

تلخ هم شمایی قند عسل

که تو جوابی که با شما نبودم دخالت کردی

البته اگه خودش نیستی

چون چارصد تا کاربری داره

بله اشتباه یه بار دوبار سه بار ولی نه دائم اشتباه!این کاربری رو همه میشناسن حتی کاربری های قبلیش رو. ...

جالبه شماانقد پیگیر آدمای اینجایی و کاربریای قبلی و کل تاپیکاشونو حفظی 

همه ی ادم ها هم اشتباه میکنن و من و شما اجازه نداریم کسی رو قضاوت کنیم وقتی گذشته ش و تلخی ها و سختی ها و گریه ها و غصه هاشو ندیدیم و نمیدونیم

اینجاهم اسمش "تبادل نظره "و قرار نیست فقط اسی به کامنتا جواب بده وگرنه میشد پی وی نه تاپیک عمومی