2777
2789
عنوان

مادرشوهرم زنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 12439 بازدید | 133 پست
نهمتاسفانه جو اینجا جوری‌نیست که تعریف کنم.ادما منتظرن مشکلی برات پیش بیاد تا بهت سرکوفت بزنن

ایشالا حل شه مشکلتون 

ب حرفایی ک یه سری کاربرا میزنن اهمیت نده فقط از راهنمایی هایی که درسته استفاده کن

سلام عزیزم

خیلی وقته که تاپیکاتون رو میخونم حتی زمانی که کاربری دیگه ای داشتید

دوست من تا کجا بابد تاوان بدید به خانوادتون چرا خودتو خلاص نمیکنی

همون برادر همون مادر که راضی به زحمت شما هستن نابسامان شدن زندگیتون رو اوکی میکنن؟

بنظرم راه درست رو پیش ببرید امیدوارم راه روشنی براتون باز بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اومده کنگره ترمیمی اصلا محلمون نداد صبح رسید چمدونش رو گذاشت رفت. نه حرفی هیچی. گفت شبم احتمالا با د ...

احتمالا میخواد دخالت نکنه 

و 

خودتون حلش کنین

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
احتمالا میخواد دخالت نکنه و خودتون حلش کنین

نمیدونم

انگار اونم دوست داره جدا شیم.

وگرنه کنگره ترمیمی چه لزومی داره رفتنش. نه نمایشگاه انچنانی داره نه مثل پریو و پروتز اینا پنلهاش کاربردیه. هیچی.

تراپیست چی گفت بهت؟من فک نمیکنم مادرشوهرت اینطوری باشه

هیچی یه مشت چرت و پرت گفت اینکه من بهت بگم چیکار کنی زوج درمانیه و باید شوهرت هم باشه و با هردو حرف بزنم

ولی گفت احساسات رو بپذیر اگر غمگینی و این جور چیزها و اینکه خودت رو مقصر ندون.

کلا چیزی نگفت که از این بحران بیایم بیزون فقط چیزهایی گفت که ارومم کنه

نمیدونمانگار اونم دوست داره جدا شیم.وگرنه کنگره ترمیمی چه لزومی داره رفتنش. نه نمایشگاه انچنانی داره ...

نه عزیزم اینطوری نیست اگه قصدش این بود پسرشو تشویق میکرد جدا بشین

نه ک زنگ بزنه و هدایتتون کنه

هیچی یه مشت چرت و پرت گفت اینکه من بهت بگم چیکار کنی زوج درمانیه و باید شوهرت هم باشه و با هردو حرف ...

مادرشوهرت یه روزه اومد و رفت؟

ببین اگ همه قضیه همینایی هست که گفتی اینجا به نظر من تقصییر تو نیست و تایمم زیاد گذشته از دعوا  باید جدی باهاش حرف بزنی 

یه غذایی بپز برو بیمارستان وقت استراحت ک داشت ازش بخواه دوتایی برید یجای خلوت صحبت کنیدبهش بگو که دق ...

نه اصلا نباید همچین کاری کنه چون اصن مقصر نبوده که بخواد دلجویی کنه    ولی باید قشنگ صحبت کنه باهاش  سکوت بیش از حد خوب نیست