خانما امروز تست زدم باردارم 🥲🥲🥲نمیخامش شرایط مالیمون خوب نیست یه جوریه شوهرم ی روز کار نره عقب افتادیم از طرفی هم دخترم ۶ سالشه پسرم ۱ سالش در عرض ۷ سال ۳ بار سزارین شدم اعصابشو ندارم شرایط مالی اوکی نیست ولی از سقط هم میترسم نمیخام تو این شرایط بچه ای بیارم تو خرج همیناش موندم عذاب وجدان سقط گرفتم😔😔
عزیزم شرایط نگهداریشو نداری درست، شرایط جلوگیری سفت و سخت هم نداشتی؟؟؟
اصلا درکت نمیکنم🤔😐🥺
فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اخه اینطوری نیستم تا دکتر نرم باردار نمیشم بعدم جلوگیری طبعی داشتیم
این سری خدا خواسته سوپرایزت کنه 😅
دعا کن خدا هم منو همینجوری سوپرایز کنه 🥺
دلم یه سوپرایز همین شکلی میخواد 😁
ان شاءالله هرچی خیر و صلاحتونه براتون رقم بخوره ❤
فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤