2777
2789

من چشم ابروم و موهام خوشگله از دماغ به پایین مشکل داره صورتم فکم مشکل داره عقب و حتی تو رفته اس ک با کلی عمل باز بهتر شده 

بدنم کوتاهه ۱۵۰ اندامم به لطف باشگاه  و ارث بردن از مادرم اندام خوبی دارم کلا 

از نظر رفاهم خوبم هر چی بخوام برام آماده اس از خوراکی گرفته تا پوشاک  طلا هم زیاد میخرم با پول تو جیبی هام 

بچه ی آخرم پ سوگولی خانوادم 

چه ربطی به حضرت زهرا (س) داشت؟!

من یک زنم با قدرت و صلابتی بزرگ   با روحی طغیانگر و با قلبی سرشار از عاطفه زنانگی    پس اگر آدرس را اشتباه آمدی       برگرد اینجا کسی از تنهایی نمرده است.   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد شنیدم حضرت زهرا برای کسایی ک خوشگل نیستم دعا کرده ک خشبخت بشن

اونوقت کجا شنیدی اینو؟

من یک زنم با قدرت و صلابتی بزرگ   با روحی طغیانگر و با قلبی سرشار از عاطفه زنانگی    پس اگر آدرس را اشتباه آمدی       برگرد اینجا کسی از تنهایی نمرده است.   
همه میگن اینو

سند درست باید بیاری. نه اینکه حرفهای عامیانه بزنی. اینها بیشتر توهین به حضرت زهراست