2777
2789
عنوان

پسرم سرخک گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 35 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای چقدر بد و خطرناکباید واکسن بچه‌هارو زد دیگه،پس چطور ماها اینقدر سختی میدیم به خودمون و تمام واکس ...

مشکل همینه تفکر اینجور افراد اینه که با واکسن نزدن سلامت بچه هاشونو تضمین میکنن یه پیج توی اینستا بود که مادرای ضد واکسن کامتت میزاشتن تا حالا واکسن واسه بچه هامون نزدیم و افتخار میکردن ب خودشون هرکیم بهشون توضیح میداد فحش میدادن 

متاسفانه من تو این یکی دوسال خیلی دیدم گفتن نزدن جدیدا گارد گرفتن باعث عذاب بقیه میشن

باز این ماجرای زد واکسنی رواج گرفته

بعد واکسن کرونا اینجور شدن انگار 

خیلی اشتباه بچه تو واکسن نزنه بیمار بشه ۵ برابر بچه های مردم روهم بیمار میکنه خود خواهن بعضیا

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
2805
باز این ماجرای زد واکسنی رواج گرفتهبعد واکسن کرونا اینجور شدن انگار خیلی اشتباه بچه تو واکسن نزنه بی ...

مردم تا پبشرفت راه زیادی رو دارن یه همسایه داشتیم واکسن کرونا نزدن متاسفانه در اثر کرونا یکی از اعضای خونوادشو از دست دادن و چند وقت بعد مادرشون هم سکته کرد همش میگفتن بعد واکسن مردم اینجوری سکته میکنن گفتم شما مگه واکسن زدین میگفتن نه ولی پیش همه یجوری رفتار میکردن انگار ده دوز واکسن زدن

باز این ماجرای زد واکسنی رواج گرفتهبعد واکسن کرونا اینجور شدن انگار خیلی اشتباه بچه تو واکسن نزنه بی ...

درسته بعد کرونا اینجور شد 

خودشون به درک بقیه رو گرفتار میکنن با نادانیشون 

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم تا پبشرفت راه زیادی رو دارن یه همسایه داشتیم واکسن کرونا نزدن متاسفانه در اثر کرونا یکی از اعضا ...

دقیقا دقیقا

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
مشکل همینه تفکر اینجور افراد اینه که با واکسن نزدن سلامت بچه هاشونو تضمین میکنن یه پیج توی اینستا بو ...

ایناهمه حق الناس که به گردنشونه

ماهم والا راضی نیستیم بچه‌هامونو واکسن بزنیم که هم خودشون خیلی اذیت بشن و تب کنن و درد بکشن هم ما ۲۴ ساعت بالا سرشون بیدار باشیم ولی خب مجبوریم دیگه

با این چیزهایی که شما گفتید من خودم به شخصه راضی نیستم که عذاب بدم بچم و خودم رو و یکی با روشن فکری خدای نکرده بخواد باعث مریضی بچه من بشه حق‌الناس میشه این

سرخک چیه؟؟یعنی اسمش رو زیاد شنیدم اما دقیقا چیه؟بعد مگه واکسناش رو نزدید؟؟

زدیم سر وقت همشو

بدن دون دون ریز قرمز میزنه دو روز بعد میخاره

تب و اینا و علایم سرماخوردگی داره

البته با واکسن اینجوریه

واکسن نباشه علایمش شدید تر میشه و خطرناکه

وای باخدا توروخدا مواظب باشید کردم نگیریم قدرت سرایتش بالاستشنیدم هندوانه خوبه زازازدکتر بپرس سرخ کر ...

از وقتی مدرسه میره هر روز یه چیز میگیره ب خدا خسته شدم دیگ

2810