2777
2789
عنوان

پسرم سرخک گرفته

247 بازدید | 35 پست

تا الان جفتمون نتونستیم بخوابیم

۷ سالشه بدنش میخاره

دکتر بردم یکم ضد حساسیت داد گفت خودش بین ۵ تا ۷ روز خوب میشه درمان خاصی نداره

درمان خانگی برای خارش سراغ دارید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
سرخک چیه؟؟یعنی اسمش رو زیاد شنیدم اما دقیقا چیه؟بعد مگه واکسناش رو نزدید؟؟

یسری مادرای بیشعور و افغانی های کودن واکسن نزدن و متاسفانه اگه ی درصد خاصی از جامعه واکسن نزنه این بیماری همه گیر میسه و بقیه هم که واکسن زدن هم میگیرن

یسری مادرای بیشعور و افغانی های کودن واکسن نزدن و متاسفانه اگه ی درصد خاصی از جامعه واکسن نزنه این ب ...

وای چقدر بد و خطرناک

باید واکسن بچه‌هارو زد دیگه،پس چطور ماها اینقدر سختی میدیم به خودمون و تمام واکسن‌هارو سروقت و منظم میزنم،برای سلامتی خودشونه دیگه

کالامین ۸ درصد صد خارش هست 

از دکتر بپرس اول بعد بگیر

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
نمیدونم واقعا مادرای بیسواد نگفتن که اگه واکسنش خطرناک بود که خودمون تا این سن زنده نمیموندیم

متاسفانه من تو این یکی دوسال خیلی دیدم گفتن نزدن 

جدیدا گارد گرفتن 

باعث عذاب بقیه میشن 

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810