2777
2789
عنوان

چیکار کنم مادر شوهرم هرشب و هرروز به بهونه بچه نیاد خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 43 پست
اخه مگه نگه میداره که بخوام بزارم، تو خونه خودم میاد نگاش میکنه کاری واسش نمیکنه

خب بهش کار بده دیگه

خستش بشه دیگه نمیاد

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روبه روی خونه ما میشینن روزی دو سری میاد امروز کار داست نتونست بیاد ساعت ۱۱شب اومد خسته شدم از این و ...

خب توقع نداشته باش شوهرت به مادرش بگه نیا خونمون ولی خودت یجوری مدیریت کن که کمتر بیاد

مثلا یبار که اومد تو برو خونش زیاد هم نمون زود برگرد

بچه رو بده نگه داره،که هم از نوه داری لذت ببره هم دلش آروم بگیره کمتر بیاد😅

2805

استارتر مسلما حق با شماست 

ولی پدرشوهرتون در قید حیاتن 

من احساس کردم شاید چون تنهان ،یجورایی اونجا پناه میارن،

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
درو باز نکن براحتی ایفون هم قط کن گوشیتم سایلنت کنبعدم بگو بچه خواب بودهمه صداهارو قطع کردیممادرشوهر ...

من همه اینایی که گفتی رو چندبار تا حالا انجام دادم حتی میاد سرد رفتار میکنم ولی بازم به زور میاد، اوایل کلید میخواست الان میدونه من راهش نمیدم وقتی شوهرم خونس میاد اخه روزی دوبار یه بار ظهر یه بار ۱۰شب به بعد

وای چ سخت 

خودش باید شعورش برسه همسرته زشته بهش بگه ک 

هر وقت همسرت نیست در رو باز نکن ی بار بگو حموم‌بودیم ی باربگو خواب بودیم چندباری بهونه صایع بیاری خودش میفهمه

بعدم بچت اگر کوچیکه اولشه ذوق داره میاد 

چه درمانی به منم میگید لطفا

میکم عزیزم فقط قول بده بارداری شدی برای امضام دعا کن از ته دلت موهام سفید شد💔

۲ ماه این کاری که بهت میگم انجام بده 

صبح ناشتا عسل و سیاهدانه به اندازه یه نخود بخور 

یک روز درمیون صبحانه پیاز داغ کن تخم مرغ بزن توش عسلی باشه بخورید هم خودت هم شوهرت 

زیر نافت موقع خواب با روغن سیاهدانه اصل ماساژ بده 

داخل رحمت عسل اصل تزریق کن 

۴۰ شب روغن مالی کف پا  زیتون وسیاهدانه اصل پیدا کن 

یاعلی✋️

التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏

منم مشکل شما رو دارم 

سعی کن صبح یه نیم ساعت بری 

عصرم زنگ بزن بگو خونه ای میایم اونجا 

منم همین بساط رو دارم 

تحمل میکنم گاهی خودم میرم میگه الان میخواستم بیام

بدش نمیاد من برگردم اون بیاد☺️

همیشه هم بدموقع میاد 

دیگه اینقدر عادت کردیم یه روز نیاد دلواپس میشیم😅

استارتر مسلما حق با شماست ولی پدرشوهرتون در قید حیاتن من احساس کردم شاید چون تنهان ،یجورایی اونجا پن ...

پدرشوهرم هس فقط به بهونه بچه میاد اخه بچه رو هم نگه نمیداره مثلا شیشه شیر بچه رو آماده میکنم حتی نگه نمیداره بچه شیرش بخوره ما هم به کارمون برسیم

وای چ سخت خودش باید شعورش برسه همسرته زشته بهش بگه ک هر وقت همسرت نیست در رو باز نکن ی بار بگو حموم‌ ...

باز نمیکنم زنگ همسایه هارو میزنه میاد بالا در میشگونه ،همه اینکارو هم کردم بازم میاد بارها هم با شوهرم دعوا کردم انکار ن انگار 

یکی تعریف میکرد میگفت مادرشوهرم اومده رفتم حموم محلش ندادم و لخت اومدم جلوش رفتم اتاق لباس عوض کردم دیگه نیومد میگفت بی محلی کردم با تلفن حرف میزدم این رفتارها واقعا زشته ولی بعضی مواقع لازمه

اسی شوهرتو مجبور کن یه کاری کنه،چه کاریه مگه آدم میتونه تحمل کنه،چند روز برو خونه مادرت،به شوهرت بگو رفت وآمد اندازه داره،لاقل هفته ای یه باربیاد،زودم کوتا نیا،شوهز باید تکیه گاه زنش باشه نه عذابش،شوهرت بهش رو داده پشت سر میگه بیا خونمون،

2810