2777
2789

واقعا خسته شدم خیلی پرو ،من و شوهرم اصلا نمیتونیم تو خونه تنها باشیم چون همش مادرش اینجاس ،تاپیک قبلیم بخونین😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

به نظرم دائم برو پیشش

هر روز ناهار برو هی بگو میدونم بچه رو دوست دارین میام تنوع بشه برامون

چند بار این کارو کنی دیگه نمیاد

بالاخره که باید ببینیش، کاری کن سختش بشه

❤ عاشق رادیو چهرازی، علی، حبیب، جمشید و دلبر ❤
خوب نمون خونه.ازاین به بعد تو زودتر برو تا اون سریع نیاد

عزمزمه مشکلت چیه برای بچه؟

التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏

درو باز نکن براحتی ایفون هم قط کن گوشیتم سایلنت کن

بعدم بگو بچه خواب بودهمه صداهارو قطع کردیم

مادرشوهر من اینجوری منو اذیت میکرد من یبار رفتم تو اتاق ی سبد وسیله بچه بود ی تیپا بهش زدم و انقد لفت دادم تو اتاق ک بهش بربخوره دیگه نیاد

یا بگو یه هفته داریم میریم مسافرتبگو سرما خوردیمبگو مهمون دارمبگو دکتر میخوای بریبگو کار داری و هزار ...

روبه روی خونه ما میشینن روزی دو سری میاد امروز کار داست نتونست بیاد ساعت ۱۱شب اومد خسته شدم از این وضعیت هرچی هم به شوهرم میگم رفت وامد حد و اندازه ای داره به ننش هیچی نمیگه

تخمدان پلی کیستیک،اضافه وزن🥲

عزمزمه تمام مشکلات رحم از سردی رحم میاد 

پارسال یه خانوم اینجا بهم گفتن ۴ ساله از کم‌کاری شدید تیروئید و پلی کیستیک بچه نمیشه گفتم یه درمان بگم انجام بده الان خداروشکر پسرش ۳ ماهشه 

خواست برام پول بفرسته ۱۰ میلیون بع عنوان شیرینی قبول نکردم گفتم فقط امضام دعا کن

التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏
روبه روی خونه ما میشینن روزی دو سری میاد امروز کار داست نتونست بیاد ساعت ۱۱شب اومد خسته شدم از این و ...

راش نده

منکه مادرشوهرم یبار در هفته بیشتر زنگ بزنه جواب نمیدم چه برسه بخواد بیاد

بگو سرت درد میکنه

وقتی میاد با شوهرت سر هرچیزی دعوا کن، دادو بیداد کن

منکه نمیتونم تحمل کنم

2810