2777
2789

چرا اینطوریه یه استرس و اضطراب یه غم موندگار همیشه باهامه وسط خنده ها یهو یادم میفته

نمیتونم خوشحال باشم تویه جمعی ک میرم همش حسرت اون لحظه ای ک توشم رو میخورم میدونم چون تکرار نمیشه  از خندیدن و خوشحال بودن میترسم

چرا اینطوریم واقعا

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من یه پسرم و امشب چنان دلم گرفته بود که بعد از چند ماه اومدم تو سایت که دو کلمه حرف بزنم شاید بهتر شم ، اما فک کنم بی‌فایده‌س.

به نظرم شما به این فکر نکن که اون لحظه میگذره چون میگذره و کاری از ما ساخته نیست. سعی کن ازش لذت ببری ، با بقیه بگی و بخندی چون بعدا حسرتشو میخوری.

از خودم ممنونم که دیگه ؛ نه رو کسی حساسم ! نه حال خوب و بدم به کسی بستگی داره ,نه فکرم درگیر کسی‌ه ,و نه جنگ اعصاب دارم ! سخت بود ولی بالاخره شد !
حالا من یه پسرم و امشب چنان دلم گرفته بود که بعد از چند ماه اومدم تو سایت که دو کلمه حرف بزنم شاید ب ...

اره واقعا

منم این حالمو دوس ندارم دلم میخاد تغییر کنم

...

اره واقعامنم این حالمو دوس ندارم دلم میخاد تغییر کنم

خب تغییر کن ! می‌دونم سخته ! اما باورکن زندگی چنان سریع میگذره که بعدا حتی حسرت میخوری چرا با فلانی و فلانی عکس نگرفتم ! حسرت لحظه‌های خوب که دیگه هیچی!

از خودم ممنونم که دیگه ؛ نه رو کسی حساسم ! نه حال خوب و بدم به کسی بستگی داره ,نه فکرم درگیر کسی‌ه ,و نه جنگ اعصاب دارم ! سخت بود ولی بالاخره شد !
سعی میکنمممنون بابت حرفای زیباتون

خواهش می‌کنم! شاد باشید ، قدر زندگی رو بدونید 🙏