2777
2789
همسر دوستم تو اسنپه میگفت بعضیا انگار طلب باباشونو از راننده دارن بگو همون اسنپ از مسافر که بالاتره ...

من خیلی زیاد اسنپ گرفتم خداییش هیچکدوم مشکل خاصی نداشتن... هواپیمای فرست کلاس که نیست 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
خدایی من هزار بار اسنپ گرفتم هیچکدوم مشکل خاصی نداشتن... از چی شکایت میکنین دقیقا... چرا همه ش طلب ک ...

خوشبحالت که مشکل خاصی نداشتی ولی من ماه رمضون بچمو بردم دکتر حال خودمم خوب نبود تو ماشین با مادرم صحبت کردم گوشیو گذاشتم رو صندلی بچمو بغل گرفتم یادم رفت گوشیو بردارم پیاده شدم بعد سی ثانیه متوجه شدم هرچی از گوشی یه مغازه دار زنگیدم ج نداد ۲۰دیقه بعدم گوشیمو خاموش کرد خلاصه از پلاک و همه چیزش شکایت کردم به خودشم زنگیدم گفتم اگه نیاری پس بدی میرم نقطه زنی و هزارتا کار بلدم انجام میدم اخرش ماشین زیر پاتم سر ایاب ذهاب و هزینه گوشیم میگیرم ازت مجبور شد گفت مسافر بعدی برداشته بزور گرفتم ازش آورد داد گوشیم صد تومنه قیمتش🥲

یکی ام چند روز پیش بود کرایه اش ۴۱تومن بود ۵تا ۱۰تومنی دادم پرو پرو به پسرم گفته بود حالا ۹تومن چیزی نیست برداشته بود  

منم گزارش کردم اسنپ اون مبلغو زد به حساب اسنپم ۹تومن چیزی نبود اگه میگفت پول خرد ندارم خب یچیزی بود اینکه هزار تومن اون زیاده و ۹هزار من کم یحرف دیگست

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا چرا شکایت کردی؟ اسنپ برنامه راننده هارو نمیبنده حتی اگه تقصیرکار باشن اسنپ التماس راننده ها میک ...

من وقتی سوار ماشین شدم اینترنتم قطع شد هزینه سفر و که پرسیدم گفتن ۶۵ تومن در صورتی که رفتم خونه دیدم زده بود ۲۷ تومن

خدایی من هزار بار اسنپ گرفتم هیچکدوم مشکل خاصی نداشتن... از چی شکایت میکنین دقیقا... چرا همه ش طلب ک ...

من وقتی سوار ماشین شدم اینترنتم قطع شد هزینه سفر و که پرسیدم گفتن ۶۵ تومن در صورتی که رفتم خونه دیدم زده بود ۲۷ تومن