2777
2789
عنوان

از دست خواهر شوهرم ب کجا پناه ببرم

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 44 پست
بلاکش کن نتونه پیام بده بهت

خطمو خاموش کردم چند ساعت تا همسرم بیاد انقد روانم بهم ریخته بود. خجالت نمیکشه انقد میخاد زندگیمو یهم بزنه چرا همش توو زندگیم میخاد دخالت کنه. شوهرم امشب گف تا حالا منو تو توو زندگیشون دخالت نکردیم اینا چرا ولمون نمیکنن بخدا دوس دارم یبار ب شوهرش بگیم جمش کنه . بیخیال شوهرم نمیشه بخدا دیوونمون کرده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی کاری نکن کار اصلی رو شوهرت کرده تو همچنان به سکوتت ادامه بده

ولمون نمیکنه کم ک میاره فقط زنگ میزنه ب شوهرم گریه میکنه دیوونمون کرده بمن توهین میکنه پاشو از زندگیمون نمیکشه بیرون اخه چی میخاد از جونم. داداششه اوکی پس شوهرع من نیس؟

خطمو خاموش کردم چند ساعت تا همسرم بیاد انقد روانم بهم ریخته بود. خجالت نمیکشه انقد میخاد زندگیمو یهم ...

از قدیم گفتن ذات بد نیکو نگردد آنکه بنیادش بد است 

شمام جوابش نده اصلا یا خطت عوض کن اگر حق داره برات 

متولد ۱۳۶۹ هستم 
آخه بلاکم میکنی پیامک میاد می‌ره تو مسدودی ها

آبرو نذاشته همه حا میشینه زر میزنه ک داداشم میخاس طلاقش بدع من نذاشتم!!! بقران ک شوهرم خودش ولم نمیکرد . شوهرم گف بخدا میرم جرشون میدم دگ راحت شیم

مادر شوهر پدرشوهر داری؟

فوت کردن واسه این همیشه اوایل هوای خواهرشو داشم کم کم ب مادرم توهین کرد وقیح بود خاهر شوهرش از دسش گریه میکرد اون روز تووومسجد ختم یکی از اقوام دم مسجد یه دعوایی خواهرشوهرش باهاش کرد بعدم ب من نگاه کرد گف پشت زن داداشت کلی حرف زدی نذا دهن وا کنم. کلا کسی از روش بر نمیاد شوهرشم خرشه . نمیزنه دهنش

بذار بگه داره اعصاب و روان تو میریزه بهم بچسب به زندگیت

بخدا موی شوهرمو سفید کرده. از شوهرم کلی تیغ زدن خواهرو برادرش ول نمیکنه میگه باید بدی من بخورم مالو اموالتو منو ب چشم دزد و غارت گرع اموالع برادرش می بینه. یع طلا میخریدم عای گریه میکرد دیوونم میکزد

فوت کردن واسه این همیشه اوایل هوای خواهرشو داشم کم کم ب مادرم توهین کرد وقیح بود خاهر شوهرش از دسش گ ...

اینا عقده این 

خواهر شوهر من ،به مادرشوهرش ، گفته جلوی من ب عروسان احترام نذار اعصابم خورد میشه 

چون مادرشوهر خودش خیلی بدجنسه ،مادرشوهر مارو هم یاد میده 

اینم عقده ایه