2777
2789
عنوان

از دست خواهر شوهرم ب کجا پناه ببرم

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 44 پست
از قدیم گفتن ذات بد نیکو نگردد آنکه بنیادش بد است شمام جوابش نده اصلا یا خطت عوض کن اگر حق داره برات

میگن مهم نیس یع مار چقد پوست میندازه مهم اینک یه مار همیشه ماره. یکم حیا نداره با برادرت دعوات سده چرا بمنه بدبخت پیام میدی نفرینو توهین میکنی از صبح فقط نشسم از دسش گریه کردم شوهرمم بخاطرع من خیلی ناراحته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای این چه سمیه

توو نامزدی ک دیوونم کرده بود مریض شده بودم روزی ۴۵ بار بقران ۴۵ بار ب نامزدم زنگ میزد پُرش میکرد مثلا حرفش اینک اول خواهرت بعد زنت . بعد ازدواجم ک اصلا نمیذاره ب حالع خودمون باشیم

والا بگو خوبه ماهم به شوهرت بگیم شوهرت با آرامش به شوهرش بگه یکم با زنش حرف بزنه

ب شوهرم گفتم ب شوهرش لگو زنشو جم کنه بخدا ب زندگیش کار نداریم ب شوهرم گفتم خوبه ب شوهرش بگم . ببین توو نانزدی دیوونم کرده بود مادرم زنگ زد هر چی بلد بود بش گف گفت ک ب شوهرو پدرشوهرو مادرشوهرت میزنگم ادمت کنن.‌بابا انقد عفریطس انگار ب گاو گفتی بازم دخالت پشته دخالت توو زندگیم میکنه بخدا تصمین گرفتم اینبار خودم برینم بهش بگم دست از سرع زندگیم وردار

خدا لعنتش کنه دیوونم کرده میخام پاشو دگ ببرم از خونم بره گمشه

از بس بیکارن

والا بگو ماهم یکبار زنگ می‌زنیم ب شوهرت میگیم  اول خواهر بعدن زن.ببین خوبه هر آنچه بر خود میپسندی بر دیگران بپسند

ماشین گرفتیم نیومده ببینه توو پیاماش نوشته اره سری قبل شیرینی اوردم دگ تاکسی گرفتیم شیرینی اوردی ک ا ...

بهت بگم منم یکی تو فامیل شوهرم هست که با شوهرم بحث میکنه بعد میاد عقده شو رو من خالی میکنه باورت میشه؟؟ مثلا چند وقت از بحثشون میگذره با هم رو در رو میشیم با شوهرم هم کلام میشه ولی منو محل نمیکنه یا تیکه میندازه دائما بهم

اینا دست خودشون نیست مریض روانی و بد ذات هستن

فقط و فقط باید خودتو زندگیتو ازشون دور نگه داری حتی بعدا هم رابطه ات رو حفظ کنی باهاشون و این روزا رو فراموش نکنی

ولمون نمیکنه کم ک میاره فقط زنگ میزنه ب شوهرم گریه میکنه دیوونمون کرده بمن توهین میکنه پاشو از زندگی ...

نمیدونی چی میخواد  پول میخواد پول

از همه جا بلاکش کن 

رو خودت کار کن نسبت بهش بی اهمیت بشی

برات مهم نباشه 

به حرفاش فکر نکن خودتو به بی خیالی بزن 

تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد 

[QUOTE=359403903]اگ‌میخواید اسکرین از پیامامون بذارم خودتون قضاوت کنید بگید من چیکار کنم.‌برینم بهش دفعع ی دگ یا 

خودت اصلا  اصلا 

فقط شوهرت 

تو بری جلو توپ میافته تو زمین اون  

اونوقت دوباره زندگی خودت شر میشه

تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد