2777
2789
عنوان

امتحان فیزیک دارم با یه معلم گاو

176 بازدید | 19 پست

مدرسمون تیزهوشانه من دهم تجربیم 

برا دو پایه ۱۱ و ۱۲ و ۱۰ ریاضی بهترین معلمای شهرمونن برا فیزیک واسه ما تجربیا یه معلم گاو اوردن فک میکنه همه قلمچی میرن سوالای سطح بالا کار میکنه

فزدا امتحان داریم زنگ ۳

جزوه سرطان خودشو دونه دونه همرو حل کردم 

تئوری های سازمانی رو خوندم

فرمولارو حفظ کردم

همه ی اینا حدود ۷ ساعت طول کشید جزوش هر سوالشو حل کنی میری تو کما

دیگه واقعا نمیدونم چی کنم خیلی استرس دارم

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم نمونه دولتی درس خوندم با خوندن جملاتت تک تک خاطرات تلخ م با بعضی از دبیر های سمی که داشتم زنده شد فقط خدا لعنتشون کنه بعد چند سال هنوزم به کار هاشون فکر میکنم تن و بدنم میلرزه

سلام میشه بیام خصوصی. کارت دارم. راجب درس البته

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
😂وقتی میری تیزهوشان‌ اینا هم هست دیگ

تیزهوشان بودم دوره اول ولی انتظار نداشتم برای متوسطه دوم که کنکور و نهاییه همچین معلم الدنگی واسمون بیارن با وجود دو تا معلم خوب فیزیک دیگه

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
عزیزم اینا واسه مدرسه ستنمره شم هییییچ تاثیریتاکید میکنمهیییییییییییچ تاثیری تو آینده ت ندارهتست میت ...

تست میزنم ولی حتی تستای خیلی سبزم درحد سوالای جزوش نیست جزوش اصن از رده کنکورم خارجه چه برسه به نهایی

اصن کتاب درس نمیده فقط جزوه خودشو قبول داره که بدون درسنامس

رفتی تیز هوشان که چی؟

سطح بالا کار شه باهام ولی نه با همچین معلم گاوی که حتی درس نمیده

بعدشم من از ششم تیزهوشانم

تست میزنم ولی حتی تستای خیلی سبزم درحد سوالای جزوش نیست جزوش اصن از رده کنکورم خارجه چه برسه به نهای ...

اگه سطح تستت خوبه بنظرم اصلا استرس نگیر

سعی کن چیزی که لازمه رو ازش یادبگیری تا درست پیشرفت کنه

شایدم چچون اول سالید اذیت میشید،کمی بگذره قِلِقش دستتون میاد

در خلوت ما خیال سبزت جاریست💚🌱
فقط تنها توصیه که میتونم بهت بکنم به عنوان کسی که خودش همه اینارو دیده با معلم پیش نرو نه امتحاتش بر ...

خودم با استاد یحیوی تاملند کلاس دارم هم نهایی هم کنکورو خیلی خوب جواب میدم ولی این اصن خیلی تو دیواره فک کرده ما مهندسی داریم 

2810