2777
2789
عنوان

امتحان فیزیک دارم با یه معلم گاو

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 19 پست
اگه سطح تستت خوبه بنظرم اصلا استرس نگیرسعی کن چیزی که لازمه رو ازش یادبگیری تا درست پیشرفت کنهشایدم ...

تازه کاره اصن سال اولشه میاد تیزهوشان

اون دو تا معلم دیگه بالای ۱۰ سال سابقه دارن

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودم با استاد یحیوی تاملند کلاس دارم هم نهایی هم کنکورو خیلی خوب جواب میدم ولی این اصن خیلی تو دیوار ...

یدونه از این دبیر فیزیک ها به پست م خورده ۱۲ تجربی بودین برای امتحان دی سوال هارو بهمون داد مام تعجب کردیم آوردیم خونه حتی یکیش رو هم نتونستم حل کنیم کل دبیر فیزیک های شهر نشستن فقط فوش دادن گفتن اینا چیه ما نمی تونیم حل کنیم آخر یکیش گفت اینارو از کتاب فیزیک هالیدی دانشگاه داده رفتیم اون کتاب رو پیدا کردیم جواب سوال ها اونجا بود

یدونه از این دبیر فیزیک ها به پست م خورده ۱۲ تجربی بودین برای امتحان دی سوال هارو بهمون داد مام تعجب ...

خصومت شخصی که هیچ عمومی دارن

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
خصومت شخصی که هیچ عمومی دارن

عقده ای بابا من چقدر حرص خوردم سر اون امتحان بعدش رفتم از فامیل مون که ارشد فیزیک داشت کتاب فیزیک هالیدی گرفتم اومدم جواب سوال های امتحان رو پیدا کردم خدا ازش نگذره با اون درس دادنش اشک مون رو در اورد