2777
2789
عنوان

کورد زبانان تشریف بیارین واجبع(ایلام کرمانشاه)

| مشاهده متن کامل بحث + 2456 بازدید | 345 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله ایلامی .ما ولا فارسی صحبت میکنیم حتی مادر و مادربزرگم ولی میرسیم ب عربی😁

ااااا فارسیتون تموم میشه میرسین ب عربی😂😂😂😂آهنگ عربی زیاد گوش میدم همون ک مثل غزل میخوون منم همینجوری زیر لب چیزی میگم واسه خودم

کاربری آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه....
ااااا فارسیتون تموم میشه میرسین ب عربی😂😂😂😂آهنگ عربی زیاد گوش میدم همون ک مثل غزل میخوون منم همین ...

اره 🤣من گوش نمیدم چون صحبت نکردیم عربی متوجه نمیشم اهنگشو .اهنگای کوردیو بیشتر گوش میدم و متوجه میشم  

اره 🤣من گوش نمیدم چون صحبت نکردیم عربی متوجه نمیشم اهنگشو .اهنگای کوردیو بیشتر گوش میدم و متوجه میش ...

وااای آهنگای خودتون متوجه نیشین کوردی گوش میدین😂😂😂😂جالب بود کاش عربی بلد بودین لااقل ...تاپیکتونو دیدم خیال کردم بچه ناف کوردستانی😂😂😂بعد یاد آهنگ 

دلم میره کردستون

سوی گلا و بوستون

اونایی ک دلاشون

رنگو ریا نداره

عهد و پیمونا شون 

شهره ی روزگارررررر

بنظرم هروقتی شوهرت برگشت از سرکار براش آهنگ کوردی بخون ۲برابر عاشقتون میشه 😂

وااای آهنگای خودتون متوجه نیشین کوردی گوش میدین😂😂😂😂جالب بود کاش عربی بلد بودین لااقل ...تاپیکتون ...

من باورت میشع اهواز نرفتم 😑پدربزرگ دو طرفم از بچگی اومدن دیگه کل فامیل اینجا .هیچکسی اونجا نداریم .عربی اصلا صحبت نکردیم.بعد زن فارس گرفتن اونا .عربی هم گوش میدم .ولی کوردی این جدیدا قشنگن کامل متوجه میشم .شوهرم ک این آهنگارو نمیپسنده اون زیرک و رزازی اینا میگه موسیقیه .ن اون میخواستیم بریم مسافرت 

من باورت میشع اهواز نرفتم 😑پدربزرگ دو طرفم از بچگی اومدن دیگه کل فامیل اینجا .هیچکسی اونجا نداریم . ...

اهااا پس راه برگشتو فراموش کردین دیگه😂😂تو کرمانشاه هرروز ی خاننده کشف میشه کسی نمیدونه چی ب چیه 🤷‍♂️خب دیگه زیرک و رزازی دوتا اسطوره موسیقی کوردی هستن منم گوش میدم ولی آوات بوکانیم گوش میدم شاده موزیکاش😂😂😂ا  این قرطیا ک همش داخل اهنگاشون شرا  ب و عررر ق و ایناس خوشم نمیاد😶بعدشم حتما شوهرتون دهه ۶۰هست ک این آهنگارو گوش میدن درسته

[QUOTE=359669982]اهااا پس راه برگشتو فراموش کردین دیگه😂😂تو کرمانشاه هرروز ی خاننده کشف میشه کسی نمیدونه چی ب چیه 🤷 ...[/QUOTEدقیقا دهه شصت اواخرش.من ولا این قرطیا رو بقول شما گوش میدم باحالن .زیرک ک اصلا صداشو تحمل ندارم بشنوم 😶حالا رزازی بهتره .

[QUOTE=359669982]اهااا پس راه برگشتو فراموش کردین دیگه😂😂تو کرمانشاه هرروز ی خاننده کشف میشه کسی نم ...

زیرک بدبخت شانس نداره😅😅😅رزازی بهترههه

هر چی حال دلت خوش میکنه گووووش بده 🌹

باور کن تاحالا نشنیدم کورد با عرب وصلت کنه اولین باره میشنوممممم

حالا نظرت دررمورد کوردا چیه😅راستشو بگین🙏واقعا مرد سالارن😶

زیرک بدبخت شانس نداره😅😅😅رزازی بهترههههر چی حال دلت خوش میکنه گووووش بده 🌹باور کن تاحالا نشنیدم ک ...

زیرک اخه یجورایی صداش رو مخم میره اعصابم قاطی میکنه 😅

چرا نشنیدین .بخدا اینقد مورد هست .ممنون .این کرمانشاهیا و میلاد غلامی اینا گوش میدم 😅کوردا خوبن هرچی باشن تهش کینه ای نیستن برا شوهرم ک اینجوریه خوب همه رو میخواد دلسوزه .ن بابا مرد سالاری کیلو چند🤭 .من اینقد شده لج و بحث سر چیزی آخرشم حرف منه .ی عادت بد حالا ن کوردا ولی شوهر من داره زود عصبی میشه .و زودم پشیمون