2777
2789
من اینستا ندارم فقط تلگرام اگر تلگرام رو حذف کنم اوکیه؟ چون تلگرام رو اگر دوباره نصب بکنی دوباره همو ...

منم تلگرام داشتم دیلت اکانت زدم تو مصاحبه هم گفتم ندارم

مشکلی پیش نیومد 

آره مسجدو جدی بگیر نماز جمعه هم برو 

کارت بسیج و پیشتازانم داشته باش نداشتم من متاسفانه

شاهدو اطلاع ندارم نشنیدم

روخوانی قرآن رو سعی کن تمرین کنی 

برا سوالات احکام اینا تو کانال نوتروفیل یه جزوه رایگان فرهنگیان گذاشته بودن با اون خوندم از هموناهم پرسید تقریبا 

تو مصاحبه اختصاصی و بحث گروهی سعی کن نه زیاد حرف بزنی نه کم قبل شروع با هم گروهیات صحبت کن زمانو خوب مدیریت کنید 

آهان یه دونم پرسیدن موسیقی گوش میدی بگو گاهی فقط اونم خواننده های مجاز یا اصلا بگو نه بیکلام گوش میدم

فعلا اینا به ذهنم رسید کاربریمو داشته باش نزدیک مصاحبه باز بیش تر میگم بهت

سوالات هوش انسانیم نگاه کرده بودم از نظر خودم تو یه سطح بودن با تجربی 

تو این بخش فقط سعی کن آروم خونسرد به راه حل های منطقی فکر کنی 

موفق باشی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم چرا نشه درصدای اردیبهشتم چندان بالا نبود چون آماده نبود زیستم سی بود بقیه رو دقیقا یادم نی ...

ممنونم عزیز دلم که وقت گذاشتی خدا خیرت بده از سردرگمی در اومدم❤️🫀

منم تلگرام داشتم دیلت اکانت زدم تو مصاحبه هم گفتم ندارممشکلی پیش نیومد آره مسجدو جدی بگیر نماز جمعه ...

مطاحبه اختصاصی سخته نه ؟ 

آره کارت بسیج فعال دارم ، قرآن اگر ی صفحه باز کنه بزاره جلوم نمیتونم خوب بخونم از سوره های جز ۳۰ گذاشت یا نه مثلا از وسط قرآن باز کرد 

مطاحبه اختصاصی سخته نه ؟ آره کارت بسیج فعال دارم ، قرآن اگر ی صفحه باز کنه بزاره جلوم نمیتونم خوب بخ ...

نه اصلا سخت نیست آسون بگیری لذتم میبری تازه 

حوزه ی ما دانشگاه خودمون بود رفتیم اونجا گروه بندی شدیم

بعد اول رفتیم آزمون روانشناسی دادیم که با کامپیوتر بود سوالایی در مورد خودت هست که مثلا سیگار کشیدی تا حالا و...

بعد رفتیم بحث گروهی اونجا یه بروشور بهت میدن بعد ده دقیقه وقت دارید بخونیدش بعد نیم ساعتم وقت دارید برا بحث گروهی 

موضوع ما تقلب بود ازمون خواسته بود فکر کنیم تو جلسه ی معلمان هستیم و دلایل و ریشه های تقلب رو در دانش آموزا بگیم و راهکار های مقابله با اون رو به مدیرمون ارائه بدیم

تو ده دقیقه باید چیزایی که به ذهنت میرسه رو یادداشت کتی 

موقع بحث گروهی آروم و شمرده حرف بزن چون کسایی که اونجان گفته های تورو مو به مو یادداشت میکنند تند حرف بزنی یه بار دوبار تذکر میدن بعد نمرت میپره 

به هیچ وجه خیلی زیاد یا خیلی کم حرف نزن 

نظر هم گروهیاتو تایید یا محترمانه با دلیل نقد کن 

و حتما و حتما حواستون به تایم باشه چون آخرش باید جمع بندی کنید و صورت جلسه بنویسید

بعدش رفتیم ارائه تک نفره اونجا هم یه بروشور دادن و نیم ساعت وقت برا خوندنش موضوع من این بود که مدیر میخواد برا مدرسه هوشمند کنه و نرم افزار بخره چهار تا نرم افزارو معرفی کرده بود با قیمتاش و من باید مزایا و معایب هرکدومو از نظر خودم در میوردم و اینارو باهم مقایسه میکردم و در آخر بهترین نرم افزار رو از نظر خودم معرفی میکردم

اینجا درست یا غلطی وجود نداره نظر هرکس متفاوت میتونه باشه تنها چیزی که براشون مهمه اینه که قدرت تفکر منطقیو تحلیل ارزیابی تورو بسنجن 

تو یه کاغذ باید متنتو بنویس حواست باشه تمیز و مرتب بنویسی من زمان کم آوردم تا از چرک نویس رو اصلی بنویسم زمان برد و بهم ریخته شد ولی مهم نیست اصل کاری ارائه ی ده دقیقه ای ات هست که باز یکی میشینه تو کنفرانس میدی و اون یادداشت برداری میکنه

توصیم بهت اینه که اعتماد به نفس داشته باش خونسرد و منطقی و حواس جمع رفتار کن 

مثلا خانومه گفته بود رو بروشور چیزی ننویسید من حواسم نبود خطی خطیش کرده بودم بهم تذکر داد 

سر دو سه تا سوتی کوچیک خودتو ناراحت نکن جایی که نباید سوتی بدی مصاحبه ی عمومیه

نه اصلا سخت نیست آسون بگیری لذتم میبری تازه حوزه ی ما دانشگاه خودمون بود رفتیم اونجا گروه بندی شدیمب ...

مرسی عزیزم 

یکم سخت به نظر میاد ی بروشور بده من بخونم بعد نظراتم رو از حفظ بیان کنم