2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم ببخشید که سوالم بی ربطه ولی ممنون میشم جواب بدیبه نظرت از الان میشه فرهنگیان آورد پایه ضعیف؟ و ...

اگر خوب بخونی و مفید میشه 

فرهنگیان تا تراز ۶۰۰۰ ۶۵۰۰ رو دعوت به مصاحبه میکنه تقریبا میشه تا رتبه ۸۰۰۰ ۹۰۰۰ مثلا ۵۰۰۰ بیاری دیگه خیالت راحته دعوت به مصاحبه میشی، دیگه خودت باید معلوماتت رو ببری بالا که قبولت کنن 

عزیزم ببخشید که سوالم بی ربطه ولی ممنون میشم جواب بدیبه نظرت از الان میشه فرهنگیان آورد پایه ضعیف؟ و ...

اره عزیزم چرا نشه درصدای اردیبهشتم چندان بالا نبود چون آماده نبود زیستم سی بود بقیه رو دقیقا یادم نیست

تو اختصاصی فرهنگیان هوش رو بالا زده بودم فقط ۷۰ تقریبا

شما میانگین حدودا ۳۰ اینا بزنید دعوت به مصاحبه میشید 

حتی مورد داشتیم طرف فیزیکو منفی زده بود دبیری فیزیک قبول شد 

چون کنکور اردبیهشت تنها که ملاک نیست درصد تاثیرش در کل کم تره 

سوابق هست مصاحبه هست

ورودی بهمن ؟ مگه فرهنگیان هم ورودی بهمن داره؟! چرا از مهر پذیرش نکردن؟!

بله داره عزیزم به بعضیا تو مصاحبه عمومی نمره کمی میدن 

و با اینکه رتبشون میرسیدی رد میکنن

اینا حق اعتراض دارن اعتراض میکنن دوباره مصاحبه میگیرن ازشون اگر قبول شدن از بهمن میرن

ولی تو دفترچه نه نیم سال دوم نداریم

اگر خوب بخونی و مفید میشه فرهنگیان تا تراز ۶۰۰۰ ۶۵۰۰ رو دعوت به مصاحبه میکنه تقریبا میشه تا رتبه ۸۰۰ ...

من تراز اردیبهشتم برا فرهنگیان ۷۶۰۰ تجربی شد 

اینایی که گفتی یکم کمه به نظرم

بله داره عزیزم به بعضیا تو مصاحبه عمومی نمره کمی میدن و با اینکه رتبشون میرسیدی رد میکنناینا حق اعتر ...

آهان 

رتبه و ترازت و اگر دوست داشتی بگوویچ اینکه تو کدوم مصاحبه نمره کم شد و ی توصیح کلی و اگر وقت داری جزئی برای مصاحبه تخصصی و عمومی لطفا💚💚

اره عزیزم چرا نشه درصدای اردیبهشتم چندان بالا نبود چون آماده نبود زیستم سی بود بقیه رو دقیقا یادم نی ...

هوش رو ۷۰ زدی بود چطور من هوش ۲۵ درصد زدم کتابی چیزی مطالعه کردی بودی؟

آهان رتبه و ترازت و اگر دوست داشتی بگوویچ اینکه تو کدوم مصاحبه نمره کم شد و ی توصیح کلی و اگر وقت دا ...

رتبه های کنکور اصلی که خیلی بد شد ولی تراز نهایی فرهنگیان با احتساب سوابق اینا تا جایی که یادمه ۸۳۰۰ شد 

تراز سوابقم خوب بود ۸۷۰۰ شد 

رتبه ی فرهنگیانمم ۲۱ بود 

تو کد رشته ی انتخابیم آخرین رتبه قبولی ۲۳ بود من ۲۱ رو برنداشته بودن و کد پنج خوردم یعنی تو مصاحبه عمومی اشکال داشتم

رفتم اعتراض دلیشو گفتن تو مصاحبه ازت پرسیدن نماز جماعتو میری مسجد محل گفتی نه خونه میخونم به دلیل مشارکت کم اجتماعی ردم کرده بودن همین قدر مسخره 

حواستون به مصاحبه عمومی باشه سر مسائل خیلی کوچک رد میکنن

به مجازی خیلی اهمیت میدن پروفایلت عکس بیحجابم فیکم نباشه تو کانالای بد عضو نباش کلا اینیستا و تلگرامو دیلت اکانت کن

مورد بود یکی چند سال پیش تو یه گروهی فووش داده بود تو جلسه ی اعتراضش پرینت پیاماشو جلوش گذاشته بودن با اینکه اکاناشو پاک کرده بود

حواست جمع باشه در کل از فتا استعلام میگیرن

هوش رو ۷۰ زدی بود چطور من هوش ۲۵ درصد زدم کتابی چیزی مطالعه کردی بودی؟

نه عزیزم من اصلا هدفم فرهنگیان نبود اونموقع

بیش تر وقتمو گذاشته بودم رو سوالای هوش چون منابع تعلیم تربیتو نخونده بودم فقط ده دقیقه آخر یه نگاه کردم سوالایی که بلد بودمو زدم اونم چهل شد

فکر کنم همین که خونسرد بودم خیلی کمک کرد دفترچه فرهنگیانو داشتم تفریحی حل میکردم 

شمام تجربید؟

رتبه های کنکور اصلی که خیلی بد شد ولی تراز نهایی فرهنگیان با احتساب سوابق اینا تا جایی که یادمه ۸۳۰۰ ...

من اینستا ندارم فقط تلگرام اگر تلگرام رو حذف کنم اوکیه؟ چون تلگرام رو اگر دوباره نصب بکنی دوباره همون اکانت و این بالا میاد امکانش هست بیاد گوشیو برداره تلگرام رو نصب کنه که ببینه دارم یا نه؟!!! یا همین که پاک کنم اوکیه؟ عکس های گوشیم خیلی هاشو پاک میکنم پروفایلم هم هیچ وقت عکس خودم یا دختر بی حجاب نزاشتم 

من روضه و اینا خیلی میرم ، نماز جماعت قبلنا میرفتم ولی یادمه باشه ی چند بار دوباره برم که اگر گفتم دروغ نگفته باشم بعد مدرسم شاهد بوده اینم بچه ها گفتن تاثیر داره چون مدارس شاهد باید چادر بزنیم 

هوشش سخت بود به نظرم منم چیزی نخونده بودم ۲۵ درصد شد ولی امسال کتاب هوش رو گرفتم امیدوارم هم نهایی ها رو خوب بدم هم کنکور هم مصاحبه چون هر کدوم ی درصدی دارن 

دیگه چ سوالاتی پرسید ممنون میشم هر چی یادته بهم بگی 🌷🌷