2777
2789
عنوان

خانومای باتجربه چه رفتاری نشون بدم بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 41 پست

مهمه فحشه چی بوده 

فحش ناموسی بوده یادرحدبیشعور یااحمق و.... 

باپدرومادرت یه شب که میدونی خونه اس ،باشیرینی برید وازدلش دربیارید  

این قهرهم بخاطراینکه تکرارنشه 

زندگی ارزش داره ،گاهی پاروغرور بزاری 

واین بهترازاینکه به فک وفامیل بسپری و.... 

با تلافی به سمت طلاق میری ،قصد زندگی داری باید حلش کنی

ایشون هنوز طرز رفتار با بزرگترش رو بلد نیست

مگه پدرت هم سن باهاش که شوخی کرده اونم شوخی..

حتما قبل عروسی کامل رفتارهاش رو تحت نظر بگیر شاید نیاز به تجدید نظر باشه

بعدش وقتی اشتباه کرده باید پیشقدم میشد

از الان از شما میخواد تو روی پدرت وایسی

بیشتر فکر کن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی قشنگ حرف زدین شما ممنون ازت ولی الان پبگه کار از کار گذشته منو پیش همه کوچیک کرد زنگ زدم بهش گف ...

دیگه شما زنگ نزن تا خودش زنگ بزنه هر چند پدرت فحش داده ولی اون بی احترامی به بزرگتر کرده اگه ادم بود همونجا که پدرت فحش داد باید معذرت خاهی میکرد که منظوری نداشتم و ماجرا رو تموم میکرد بعد چند روز سرسنگین رفتار میکرد اینکه بعدش شیلنگ تخته انداخته کار زشته و نیومدنش و بی احترامی به شما هم خیلی کار زشتی کرده از همین الان سخت بگیر که فردا روز سوار نشه 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
برو عروسی رو ولی اگه همه میدونن جریان رو با شوهرت سر سنگین باش ولی محترمانه و قهرم نکن مگه بچه ای بع ...

و اینکه اگ عروسی برم مجبورم بگن بیا منو ببر ارایشگاهو فلان روش باز میشه پررو میشه

خیلی قشنگ حرف زدین شما ممنون ازت ولی الان پبگه کار از کار گذشته منو پیش همه کوچیک کرد زنگ زدم بهش گف ...

بنظرم زنگ نزن بهش بهش بگو میخوام ببینمتو  حضوری یجا قرار بذارید و صحبت کنید 

الکی بگو من با پدرم  بخاطر تو دعوا کردم  چون تورو اولویت خودم و نفر اول زندگیم میدونم ولی انگار  اشتباه کردم چون حتی اندازه ی ارزنی برای من ارزش قائل نشدی جلوی همه منو سکه یه پول کردی 

بگو تو به پدر من بی حرمتی کردی ولی من پشت تو دراومدم ، پشت کسی که منو راحت جلوی همه سکه یه پول کردی و بگو بحث یک عکر زندگی مشترکه ما باید توی هر شرایطی توی هر شرایطی پشت هم باشیم و بخاطر هم گذشت داشته باشیم 

بگو من کارتو تایید نمیکنم  و بی احترامی به پدرم  به خودم تلقیش میکنم اما به دلیل اینکه  تورو الویت و نفر اول زندگیم میدونستم تو اون شرایط هم با پدر خودم دعوا کردم چون تو با ارزش ترین برای من  بودی اما الان به این دارم فکر میکنن آیا من اندازه ی ارزنی برای تو ارزش داشتم ؟ آیا من میتونم به عنوان یه زن به تویی که منو جلو همه سکه یه پول کردی  و به همه نشون دادی ارزشی برات ندارم تکیه کنم ؟ 

کلا با آرامش صحبت کن  و بحث رو تموم کنید نتیجه گیری کنید و  دو نفری راه حل پیدا کنید و تمام 

ایشون هنوز طرز رفتار با بزرگترش رو بلد نیستمگه پدرت هم سن باهاش که شوخی کرده اونم شوخی..حتما قبل عرو ...

شرایط طلاق گرفتن ندارم همه ام بهم میگن سادس نمیدونه بلد نیس تو یادش بده😕

تاپیکاتو یه نگاه انداختم با وجود اینکه اردواج دومشه یه کم بیشتر فکر کن تا قبل از عروسی وقت داری نشه بعد ازدواج یه کم سفت تر برخورد کن ببین چیکار میکنه عروسی هم نرو تا بدونه مصمم هستی رو حرفت

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
شرایط طلاق گرفتن ندارم همه ام بهم میگن سادس نمیدونه بلد نیس تو یادش بده😕

طلاق چیه کلا باید هردوتون مهارت های ارتباطیتون را قوی تر کنید و حد مرز های رابطتون رو مشخص کنید و یاد بگیرید که تحت هر شرایطی حرمت هم دیگه رو نگه دارید و به هم احترام بذارید 

خب پس چیکار کنم چ رفتاری داشته باشم؟

عزیزم حیفه شما الان عقدی نگو شرایط طلاق ندارم فردا روز با یه بچه میخای هر بلایی سرت بیاره بمونی مگه ادمی چقد میخاد زندگی کنه بخدا اصلا نترس مردا هر چه کوتاهتر بیای جریحتر میشن سفت وایسا ماجرا رو به خانوادش بکش من ۲۰ سال زندگی کردم به دخترم هم گفتم فحش و کتک و بد دهنی دفعه اولش برا ادم قبیحه و زشته ولی اگه قبحش ریخت دیگه تا اخر عمر همینه بی احترامی کرد همون اول وایسا سرو صدا کن نترس که بقیه باخبر میشن باید بدون شخصیت شما حرمت داره باید به شما احترام بزاره