2777
2789
عنوان

خانومای باتجربه چه رفتاری نشون بدم بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 41 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی قشنگ حرف زدین شما ممنون ازت ولی الان پبگه کار از کار گذشته منو پیش همه کوچیک کرد زنگ زدم بهش گف ...

اون گفت گمشو؟؟؟ 

همسرت آدم منطقی هست یا همیشه زور گو و بددهنه؟؟؟

بحث کردن با یک احمق، ثابت میکند که دو احمق وجود دارد.☺️                                                                                 
من اوایل این مشکل رو داشتم یه مدت گفتم بیا نیومد گفتم خب نیا بعد یه سالی دید مهم نیس برام خودش شروع ...

درسته بنظرم شوهر منم ازوناس که هی خودشو واسم لوس میکنه منم پرروش کردم اگه توجه نکنم مطمعنم میاد من ازین ناراحتم که بین اون همه آدم آبروم رفت الان باخودشون میگن زنشو ادم حساب نمیکنه که حتی بخاطر اون هم نیومد..

برو عروسی رو ولی اگه همه میدونن جریان رو با شوهرت سر سنگین باش ولی محترمانه و قهرم نکن مگه بچه ای بعدشم به شوهرت بگو باهات حرف دارم و بشین باهاش حرف بزن بگو هرچی که شده بود من ازت انتظار داشتم  من رو نادیده نگیری و خوردم نکنی حرفای بالامم که بهت گفتمم بگو بهش 

بعدم بگو منم میتونستم دقیقا مثل تو رفتار کنم قهر کنم و مقابله به مثل کنم ولی من و تو یک خانواده داریم تشکیل میدیم خودمون باید از خانوادمون نگه داری کنیم و حریم و حرمت هم رو نگه داریم  و بخاطر هم دیگه گذشت کنیم وگرنه زندگیمون زندگی نمیشه 

بگو  من حرمت تورو نگه داشتم که اومدم میتونستم نیام و تحقیرت کنم مثل کاری که تو با من کردی 

و بگو اگر قضیه بر عکس میشد عکس العمل اون چی بود  و دوست داشت تو چیکار بکنی 

و بهش تاکید کن باید با حرف زدن مشکلمون رو حل کنیم و بگو من حرمت تو رو نگه داشتم درصورتی که به حرمت من رو نگه نداشتی و دوست داشتم هر چقدر ناراحت بودی هم بخاطر من میومدی 

اینطوری شخصیت والای خودت رو به همه نشون میدادی اما از امروز به بعد اگر بدونم حرمتم رو نگه نداری من هم مثل خودت شروع میکنم به بی حرمتی و حساب نکردن تو و در آخر یه کاری کن بره با پدرت آشتی کنه و حرمت پدرت رو پایین نیاره و با پدرتم صحبت کن بگو با روی گشوده رفتار بکنه باهاش

تو استخر هلش داده تو آبگرمی که داغ بود بعد میگه من نمیدونستم

خندم گرفت چرا😑

حالا در حد قهر هم نبود.بنظرم از یکی خواهش کن آشتیشون بده.چون قهر طولانی خطریه

و اینکه روشون بهم باز شده و همسرت بدون خجالت از خانوادش قهرشو بروز داده.به پدر شوهرت بگو 

چجوری؟ قهر کنم یا سرسنگین رفتار کنم؟

قهر نباش سر سنگین باش باهاش بعدا دوتایی بشینین حرف بزنید نذار کدورتی پیش بیاد خدایی نکرده بعد عروسیت به مشکل بر میخوری بهتره با پدرت آشتی کنه ناراحت نشی ولی بنظرم کار بدی کردی که پیش خانوادش تهدید کردی 

قهر نباش سر سنگین باش باهاش بعدا دوتایی بشینین حرف بزنید نذار کدورتی پیش بیاد خدایی نکرده بعد عروسیت ...

بله درسته خودمم پشیمون شدم چون الان با خودشون میگن مگه چیکار تونستی بکنی ولی خب خیلی عصبی بودم