برو عروسی رو ولی اگه همه میدونن جریان رو با شوهرت سر سنگین باش ولی محترمانه و قهرم نکن مگه بچه ای بعدشم به شوهرت بگو باهات حرف دارم و بشین باهاش حرف بزن بگو هرچی که شده بود من ازت انتظار داشتم من رو نادیده نگیری و خوردم نکنی حرفای بالامم که بهت گفتمم بگو بهش
بعدم بگو منم میتونستم دقیقا مثل تو رفتار کنم قهر کنم و مقابله به مثل کنم ولی من و تو یک خانواده داریم تشکیل میدیم خودمون باید از خانوادمون نگه داری کنیم و حریم و حرمت هم رو نگه داریم و بخاطر هم دیگه گذشت کنیم وگرنه زندگیمون زندگی نمیشه
بگو من حرمت تورو نگه داشتم که اومدم میتونستم نیام و تحقیرت کنم مثل کاری که تو با من کردی
و بگو اگر قضیه بر عکس میشد عکس العمل اون چی بود و دوست داشت تو چیکار بکنی
و بهش تاکید کن باید با حرف زدن مشکلمون رو حل کنیم و بگو من حرمت تو رو نگه داشتم درصورتی که به حرمت من رو نگه نداشتی و دوست داشتم هر چقدر ناراحت بودی هم بخاطر من میومدی
اینطوری شخصیت والای خودت رو به همه نشون میدادی اما از امروز به بعد اگر بدونم حرمتم رو نگه نداری من هم مثل خودت شروع میکنم به بی حرمتی و حساب نکردن تو و در آخر یه کاری کن بره با پدرت آشتی کنه و حرمت پدرت رو پایین نیاره و با پدرتم صحبت کن بگو با روی گشوده رفتار بکنه باهاش