2777
2789

لطفا فقط متاهلا ج بدن ن مجردا که ک هیچی از زندگی نمیدونن بیان بگن طلاق بگیر

نامزدم یه مدته با پدرم قهره سر اینکه شوخی خرکی باهاش کرده اونم بهش فحش داده 

ازون موقع نمیاد خونمون انتظار داره بابام زنگ بزنه بهش 

امشب خانوادشو دعوت کردیم شام با یکی دوتا از فامیلامون ، هرکی زنگ زد بهش نیومد

اعصابم خورد شد به خانوادش گفتم اگه نیاد ببینه من چیکارش میکنم منم حتی پیش همه کوچیک کرد 

الان پنجشنبه عروسی دعوتیم چیکار کنم اونجا نرم ؟

یا کلا منم مث خودش با خانوادش قطع ارتباط کنم؟

یا با خانوادش برم عروسی با خودش سرسنگین رفتار کنم؟کدوم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قطع ارتباط نکن 

برو . احترام هم بزار .

با خودش هم دعوا نکن 

ولی منطقی بشین باهاش حرف بزن 

بحث کردن با یک احمق، ثابت میکند که دو احمق وجود دارد.☺️                                                                                 
قطع ارتباط نکن برو . احترام هم بزار .با خودش هم دعوا نکن ولی منطقی بشین باهاش حرف بزن

حرف زدم حالیش نمیشه میگه پدرت یبار زنگ نزده بگه چند وقته کجایی بیا خونمون بنظرتون حق داره یا انتظار زیادی داره؟

باید خودت بهش میگفتی رفتارت اشتباه بوده و حرمت بابام رو نگه نداشتی اما کار بابام هم اشتباه بوده ولی خوب  سنی ازش گذشته اما من از طرف بابام ازت معذرت میخوام عزیزم و بوسش میکردی و ببخشید اینا میگفتی ازون طرفم به بابات میگفتی شوهرم منظور نداشت و بچگی کرده و یه زنگ بهش بزن 

بعدشم به شوهرت بگو تو کوچیکتری و تو شروع مننده بودی تو باید معذرت بخوای از بابام  شخصیت خودتو نشون میدی با این کارت  چون ناخواسته بی حرمتی کردی به پدرم و حس حقارت بهش دست داد و از دهنش در رفت و میدونمم اشتباه کرده منم معذرت میخوام ولی تو بخاطر من ببخش میدونم ناراحتی اما از دلش در بیار چیزی تو دلش نیست بابام و خیلی دوستت داره 

عزیزم فکر آشتی نباش.فکر اصلاح رفتار باش.چرا نامزدت باید با پدر شوخی کنه و چرا پدرت باید فحش بده!

خب پدرمو ک نمبتونم عوض کنم به نامزدم گفتم حدو حدود نگه دار گف دیگه باهاش شوخی نمیکنم

به نظرم با دعوا وقهر ولجبازی حل نمیشه

من بودم با قِلِق شوهرم حلش میکردم

مثلا با زبون نرم و عشق و یه حالت مظلومانه کم کم هی آرومش میکردم ببخشیدا این شکلی خرش میکردم

هندونه میدادم زیر بغلش انقدر که بالاخره کوتاه بیاد

ولی خب با تلافی و دعوا آخر وعاقبت نداره همش هم تَنش و اعصاب خوردیه 

فقطططط زبان نرم و خر کردن نتیجه میده

التماس نه هاا منظورم گول زدن با زبان عشق و محبته

حرف زدم حالیش نمیشه میگه پدرت یبار زنگ نزده بگه چند وقته کجایی بیا خونمون بنظرتون حق داره یا انتظار ...

من اوایل این مشکل رو داشتم 

یه مدت گفتم بیا نیومد 

گفتم خب نیا 

بعد یه سالی دید مهم نیس برام خودش شروع کرد به رفت و آمد با خانوادم 

به نظرم کار جفت شون اشتباه بوده ولی حق نداره قطع ارتباط کنه 

به هر حال احترام پدر شما واجبه 

باید خودت بهش میگفتی رفتارت اشتباه بوده و حرمت بابام رو نگه نداشتی اما کار بابام هم اشتباه بوده ولی ...

خیلی قشنگ حرف زدین شما ممنون ازت ولی الان پبگه کار از کار گذشته منو پیش همه کوچیک کرد زنگ زدم بهش گف تو پشتم واینستادی نگفتی بابات بهم زنگ بزنه بعد گف گمشو قطع کرد واقعا خیلی عصبیم ازش

خب پدرمو ک نمبتونم عوض کنم به نامزدم گفتم حدو حدود نگه دار گف دیگه باهاش شوخی نمیکنم

نباید هم شوخی کنه