2777
2789
عنوان

پسرم کلاس اول هست هیچی نمیفهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 24 پست
۳۳

خدا برات نگه داره...انشالله خدا ی دونه ام بِ من بده بهش بگم سَ اون بگه بَ...من براش غش کنم...بچه رو اذیت نکن باور کن درس هیچ چیز خاصی نداره ک ب خاطرش این روزای خوبه بچه داری و برا خودت سخت کنی...کیف کن ک دیگه ب هفت سالگی برنمیگرده هااا🙂🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ممنون میشم جواب منو بدین ، پسر شما رو چطور تشخیص نوروفیبروماتوز دادن ؟ پسرم پنج تا لکه قه ...

سلام عزیزم نگران نباشید دکتر گفته بیش تر از ۶ تا لکه باشه این بیماری رو دارن . پس. من با ام آر آی مشخص شد ک این بیماری رو داره

عزیرم روی هوش هم تاثیر داره ؟ این بیماری ارثیه ؟ با اوتیسم مرتبطه ؟

ارثی نیست . پسرم الان کلاس اول هست ب خاطر پیش فعالیت تمرکز نداره . تا آروم هست بیشتر متوجه درسش میشه . ن عزیزم اصلا ربطی ب اتیسمم ندارم. دکتر گفته خیلیا این بیماری رو دارن. امامدارک بالا گرفتن و کسی هم متوجه نشده مث آدمای عا دی دارن زندگی میکنن

ارثی نیست . پسرم الان کلاس اول هست ب خاطر پیش فعالیت تمرکز نداره . تا آروم هست بیشتر متوجه درسش میشه ...

خداروشکر ، ما هیچکدوم از این لکه ها نداریم ولی پسرم از بدو تولد پنج تا داره خیلی نگران شدم به دکتر نشون دادم گفت اگه تعدادش زیاد بشه نیاز به بررسی داره ، توی نت دیدم نوشته یک چهارم افراد مبتلا به نوروفیبروماتوز اتیسم دارن خیلی نگران شدم ، خداروشکر پسرتون سلامته