2777
2789
عنوان

چرا ازم نوار قلب گرفتن😭😭😭😭😭

245 بازدید | 14 پست

نمیدونم دارن چیکار میکنن هیچی بهم توضیح نمیدن دارم سکته میکنم این همه عکس و ازمایش واسه چیه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭الان نوار قلب گرفتن اخرش گریه کردم دکتر دعوام میکنه هیچی توضیح نمیده میگه مسکن زدم میخام ببینم قلبت چجور شده چه ربطی داره اسکلم کرده همش ازمایش هر ازمایشی که فکرشو بکنین ازم کرفتن عکس از کبد بود یا کلیه نمیدونم اونم گرفتن هر جی بعد میگم واسه چی اخهههههه من دل درد دارم خون بالا میارم چه ربطی به ایناداره هیچی نمیگن نامزدمم چدیدا یه لبخند ژکوند تحویلم میده میگه هیچی میخان مطمن شن سالمی خودش رنگ و رو نداره نمیدونم چرا اینجوری مبکنن بلایی سرم نیومده باشه😭😭😭😭😭😭😭

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

انشاءالله خیره و سالم 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

خون بالا آوردن که یه تجربه‌ی خطرناک شنیدم ولی نوار قلب رو خیلی وقتا می‌گیرن اگه مشکل رو متوجه نشن انجام می‌دن.

امیدوارم بهتر شی.

اهدای عضو = اهدای زندگی🌱 می‌شه لطفا برای سلامتی و ظهور امام زمان سه تا سوره‌ی توحید بخونی؟ 🌱 می‌شه لطفا برای درسم هم صلوات بفرستی؟ ممنونم ازت. 🌱 ملانقطی و طرفدار زبان و ادبیات فارسی هستم.🌱 ابوالقاسم فردوسی و علامه دهخدا و دکتر معین الکی این همه زحمت نکشیدن که شما "راجع به" رو "راجب" بنویسی، "بذار" رو "بزار" و هکسره رعایت نکنی. اگه غلط املایی دیدم بهتون تذکر می‌دم شاید تو کلاس درس خوب یاد نگرفته باشید.🌱 یه عزیزی بهم گفت راجع به عربی هست و کنار فردوسی مباید بیارم. حالا شما راجع به رو هم درست بنویس حتی اگه به فردوسی مربوط نباشه.🌱 توجیح معنی نمی‌ده و منظور شما در این مواقع توجیه هست.🌱 می‌دونستی تکیه کلام درسته و تیکه کلام اشتباه. تکیه کلام یعنی چیزی که در سخن گفتن بهش تکیه می‌کنند.🌱 لطفا اگه با شما صحبت نکردم و عقایدت با من فرق می‌کنه توهین نکن و دخالت نکن. ممنونم.🌱
یعنی چی،چطور اینطوری شدی؟سابقه بیماری داشتی؟

نه هیچی کانلا سالم بودم

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
شاید میخوان عملت کنند میترسن بگن بهت استرسی بشی...نوار قلبو معمولا واسه این میگیرن...مریضیت چیه عزیز ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

مگهومیشه بدون گفتن عملم گنن😭😭😭😭😭😭😭

مگهومیشه بدون گفتن عملم گنن😭😭😭😭😭😭😭

خب از بس استرس داری و‌شلوغش میکنی...ببین یه موقع چیز بدی نخوردی...شاید انگلی چیزی رفته تو دل و رودهات...مثلا یکی بود آب چشمه خورده بود زالو رفته بود تو‌گلوش...نترس دختر...شجاع باش...

الهم اشف کل مریض...یا شافی یا شافی يا شافی.......ان شاءالله الله سبحان ب اذن و قدرت و رحم خودش سلامت ...

فدات شم❤️

2810