2777
2789

سلام خانوما 

خواهش میکنم اگر تجربه ای دارید کمکم کنید.

من قرص ال دی مصرف میکنم.قرص تموم شد و من قطعش کردم تا پریود بشم.معمولا پنج روز بعد از اینکه قرص رو قطع میکنم پریود میشم.روز سوم اینکه قرص رو قطع کردم متاسفانه رابطه محافظت نشده داشتیم و ... مجبور شدم اورژانسی بخورم.

حالا ۱۸ روز گذشته و من پریود نمیشم باردار نیستم تست دادم. لطفا بگین چیکار کنم میخایم بعد چندین سال بریم مسافرت دلم نمیخاد بریم یهویی اونجا پریود بشم 😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
تاحالا پیش نیومده ازون قرص بخورین؟ اگ خوردین بعد‌چند روز شدین

چرا یه مدت میخوردم چون بدون قرص عادت نمیشدم 

معمولا تا ۶ ۷ روز بعد 

سلام به تویی که امضامو میخونی امضای خدا پای آرزوهای قشنگت

نمیدونم چه خاکی ب سرم کنم

عزیزم رازیانه بخور هرشب تا بشی 

الان علائمشم نداری؟ 

زرشک و گلپر و آبغوره هم قاعده آورن 

کنجد و ارده و دارچین و آویشن اینا هم قاعده آورن 

امتحان کن گیاه خودتو پیدا کن ببین با کدوم باز میشه 

نگرانی و استرسم بدتر دوره ات رو به هم میزنه

مسافرت خراب کنه پریودی من جای تو بودم قرص و میخوردم هر وقتم مسافرت بخوام برم نزدیک پریودی باشه قرص م ...

اخه خذا میدونه بخوزم ممکنه بشم.خودم نظرم اینه بخورم ۵ ۶ روز ول‌کنم.شاید بعد‌چند روز شدم.شما نظرت چیه؟

عزیزم رازیانه بخور هرشب تا بشی الان علائمشم نداری؟ زرشک و گلپر و آبغوره هم قاعده آورن کنجد و ارده و ...

بعضی وقتا دلم کمرم میگیره 

ولی شدید نیست.فقط روز ششم ک‌اون قرص لعنتی خوردم ی لک کوچیک دیدم دو روز بعدشم ی لک‌کوچیک دیگه تموم.

این کیاها هرچی بگی خوزدم زعفرون زیره تخم شوید عرق رازیانه و...

بعضی وقتا دلم کمرم میگیره ولی شدید نیست.فقط روز ششم ک‌اون قرص لعنتی خوردم ی لک کوچیک دیدم دو روز بعد ...

من گاهی که لکه بینی داشتم دیگه اون ماه نمیشدم همون ۳ روز لکه بینی بود

میرفت تا ماه بعد 

برو دکتر عزیزم دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه😢

2810